Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Hayırli olsun diyelim miweli : bakoyoko gelmior
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırli olsun diyelim miweli : bakoyoko gelmior
Bence Chelsea'den Monaco'ya gitmez, Chelsea vermek ister mi orasi da muamma, transfer yasaklari varmis.Alamadıkları Parasızlıktan değil bizdeki cenabetlik gudubetlik bulaştı adamlara şu saatten sonra 100 milyon euro bile verseler topçu alamazlar artık
Ağzından bi kere hayırlı haber çıkmıyor kiweli : bakoyoko gelmior
Hayır Ama ikiside aynı Menajerin oyuncuları çok ünlü oyuncularla çalışıyor bu menajer Meïssa N'diaye - Danışman firma - Oyuncu danışmanıHadi lan monaco.acaba bu ikisinden mendesin oyuncusu olan var mı
Simdi biz oyuncu satmazsak yeni transferleri avrupa kupalarini bildiremiyoruz degil mi? TEHLIKENIN FARKINDA MISINIZ?!
Öyle olsa coktan transfer yapmazlar miydi?bu sene -10 olarak girme hakkımız var diye biliyorum ben ama...
Yok.O finansal tablolarla alakalı transfer bütçesiyle değilbu sene -10 olarak girme hakkımız var diye biliyorum ben ama...
Cuellar ile çıktı renktaş sen ona bakHep form grafigi düsük veya istenmeyen adamlar aldik (Babel haric). Adi gecen isimler de genelde öyle (Falcao haric).
Bir tane de form grafigi yüksek, iyi bir sezon gecirmis adamla adimiz ciksa kendimi kesecegim.
Ben de öyle biliyorum.Devre arasına kadar geçerli ama devre arası satış yapmak zorundayız diye biliyorum.bu sene -10 olarak girme hakkımız var diye biliyorum ben ama...
Cuellar kadro disi birakilmamis miydi hocasi tarafindan?Cuellar ile çıktı renktaş sen ona bak