Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha için Melo tarzı adam şart. Yakın zamanda takip etmedim sneiderlein'ı. Defans yapmamız gereken maçlarda hoca Linnes'i kullanır. Linnes geçen sene iyi olduğu için sözleşmeyi kapmıştı. Tarz olarak kim gibi biri lazım sağ beke?
Linnesin savunması da iyi değil yalnız.

Şener savunma anlamında şaka gibi belki şuan en iyi sağ bekimiz olabilir.

Bu sene şampiyon olmamiz herşeyden çok önemli.
Gerek mali , gerek idarî, diger takimlarin icinde bulundugu durum.
Psikolojik faktorler ile herseylerini duman ederiz.
Ne kadar transferler olursa olsun çok zor bir süreçten gececek imparator ve ekibi.
Bu yüzden bu sene gelecek bir şampiyonluk önümüzde ki 5 yıli direk etki altina alacaktir.

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih hoca da buna değinmişti her sene bu sene çok önemli diyorlar ben hiçbir zaman önemli olmadığını görmedim diye:D

Evet yumuşak. Seri'yle, Belhanda'nin bulunduğu ortasahada bulunmamasi gerekecek kadar yumuşak. Üstüne de hız yok, olası geri dönüşlerde yine problem.
Schneiderlin'in hızlı olmasına gerek yokki. Adamın işi pres yapmak ve alan daraltmak olur Seri'nin yanında. Üstelik teknik bir oyuncu. Biraz yavaş biraz güçsüz ama yumuşak değil.

Forumda sertlik ve agresifliğin ciddi anlamda karıştırıldığını düşünüyorum.. Sertlik fiziksel yapıyla alakalıdır mesela Donk sert bir oyuncu ama agresif mi kesinlikle değil..Engin baytar agresif bir oyuncu hırslı hırçın ama fiziksel olarak yumuşaktı..Umarım açıklayıcı olmuştur

serçe7

Deniz hakkında ne düşünüyorsunuz dün fark yaratacak bir şey olmadı dümdüz bir oyuncu gibi geldi bana ayağı iyi aldığı her topu direk orta yapıyor serbest vuruş gibi bu en iyi yaptığı şey bu Zaten bunun dışında ne verebilir bize

Bunlar Deniz'i Ne Sanıyordu Acaba :LOL::ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:

Yeni zellenda da 1 metre boyunda papağan fosili bulunmuş ulan acaba diyorum geçmiş zamanlarda canlıların boyutları daha mi hacimliydi dinazor falan da düşününce insan bir acaba diyor.

Linnesin savunması da iyi değil yalnız.

Şener savunma anlamında şaka gibi belki şuan en iyi sağ bekimiz olabilir.
3 sağ bek içinde en iyi hücum Mariano, hem teknik hem zeki.
Linnes en çalışkan ve en fedakar olanı. Defans açısından da en iyi bekimiz. Solda oynayabilmesi de ayrıca avantaj tabii.
Şener'i daha göremedik ama iyi dönemlerindeki Şener'i baz alırsak Gökhan Gönül'e benzettiğim bir tarzı var. Onun kadar çıkış yapamadı ama. Bizde olsaydı en başından beri daha iyi olurdu.

Her maç aynı değildir her maçın hikayesi farklıdır. Marcao ve luyindama bizi öyle bir ortalamaya alıştırmışlarki aksadıkları zaman büyütüyoruz olayı. Tek maç kötü oynadılar diye ana avrad söveni gördüm Marcao ya yorum atıp. “Ben zaten kötü demiştim” ci gerizekalılar da seneye rekor bonservise gittiğinde inlerinden çıkmayacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bişey diyim mi taktik konusunda cidden sıfırız :( ama inanılmaz winner bi klübüz. Ama işte avrupada taktik olmayınca basarı gelmıyor kaç senedir. Bu sene yine feg babel emre gibi bireysel yetenekler ne yaparsa dicez çok belli. Takım tam bi kaos futbolu oynuyor. Antremanda ne yapıyor bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt