Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Mariano sağbekten daha çok bi futbol aklı..Sağ bekte linnes oynasın abi marianoyu gönderelim gitsin
Feghouli.. Belhanda..Mariano o kanadı hallaç pamuğu gibi dağıtıyorlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mariano sağbekten daha çok bi futbol aklı..Sağ bekte linnes oynasın abi marianoyu gönderelim gitsin
Geçen sezon altyapı hariç 19 kişiyi kadroya eklemişler.Bizim işimiz düştü ya beceriksizlikliği tuttu koduğumun takımınınMonaco yerine forvet almadığı müddetçe falcao transferi olmaz gibi.
Linnesin savunması da iyi değil yalnız.Orta saha için Melo tarzı adam şart. Yakın zamanda takip etmedim sneiderlein'ı. Defans yapmamız gereken maçlarda hoca Linnes'i kullanır. Linnes geçen sene iyi olduğu için sözleşmeyi kapmıştı. Tarz olarak kim gibi biri lazım sağ beke?
fatih hoca da buna değinmişti her sene bu sene çok önemli diyorlar ben hiçbir zaman önemli olmadığını görmedim diyeBu sene şampiyon olmamiz herşeyden çok önemli.
Gerek mali , gerek idarî, diger takimlarin icinde bulundugu durum.
Psikolojik faktorler ile herseylerini duman ederiz.
Ne kadar transferler olursa olsun çok zor bir süreçten gececek imparator ve ekibi.
Bu yüzden bu sene gelecek bir şampiyonluk önümüzde ki 5 yıli direk etki altina alacaktir.
SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Schneiderlin'in hızlı olmasına gerek yokki. Adamın işi pres yapmak ve alan daraltmak olur Seri'nin yanında. Üstelik teknik bir oyuncu. Biraz yavaş biraz güçsüz ama yumuşak değil.Evet yumuşak. Seri'yle, Belhanda'nin bulunduğu ortasahada bulunmamasi gerekecek kadar yumuşak. Üstüne de hız yok, olası geri dönüşlerde yine problem.
Diagne zu villa gibi mi?o bu değilde bugün ingiltere de ne transfer bombaları patlayacak heyecanla bekliyorum
3 sağ bek içinde en iyi hücum Mariano, hem teknik hem zeki.Linnesin savunması da iyi değil yalnız.
Şener savunma anlamında şaka gibi belki şuan en iyi sağ bekimiz olabilir.