Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1565342612571.webp

Beni ekşisözlükte ne yazdığı ırgalamaz. Adam gelip buraya bizim için bilgi verip çıkıyor,ki forumda söylediklerinin ne oranda doğru olduğunu hepimiz gördük.
İnsanları küstürmekte üstümüze yok çok iyi gerçekten.

Bana ne seni ıragalayıp ırgalamamasından yahu gelip sen salça oldun benim yazdıklarıma..Beni ırgalıyor ki böyle yazmışım...Kafayı yemeye başladınız transfersizlikten..

Sevilla ile Rony Lopez + 20 M karşılığında anlaşmışlar Ben Yedder için, Hadi olsun be

Ben Şeref Aydın'ın forumdaki verdiği bilgilere güveniyorum. Akil var mantik var buraya yazdiklari dogru çıkıyor. Sözlükteki entrylerine dikkat bile etmiyorum. Neden ekşide böyle forumda şöyle yazıyor beni ilgilendirmez, ben ekmeğime bakarım. Ama sevilen ve saygı duyulan duyumcularin 1-2 kişi eleştirdi, laf attı diye hemen tribe girmelerinide çok yersiz buluyorum.

Son düzenleme:
Millete gitsin diye neden sövüyorsunuz ya da gitmesin diye ağıt yakıyorsunuz anlamıyorum. Yazan yazsın yazmayan yazmasın yani bu kadar basit. Yok verdiği şu bilgi zamanında yanlışmış yakalım, yok sen genelde doğru bilgi veriyorsun mohunu yiyem gitme abey. Saçma sapan işler. İsterse Falcao'nun il sınırları içine gireceği saati bilsin söylemesin çokta s.

Bana seni ıragalayıp ırgalamamasından yahu gelip sen salça oldun benim yazdıklarıma..Beni ırgalıyor ki böyle yazmışım...Kafayı yemeye başladınız transfersizlikten..

Adam senin gibi düşünenler için mesaj attı,sen herhalde okumayıp ama ekşisözlükte böyle demişti diyorsun. Eğer attığı mesajı görmediysen okuman için gönderdim mesajı.

biz türkler neden böyle birbirimizi bu kadar kolay kırabiliyoruz anlayamıyorum

ne bu çekememezlik? şeref aydın'ın eskilerden kalma bolca kredisi vardır bu forumda ve hala olacaktır.

çoğu dediği basit şeyler çıkıyor (uçak günü ve saati, kişinin başka ülkeye gitmesi vb.) fakat bazı arkadaşlar transfer işlerinin çok kolay olduğunu sanıyor ama öyle değil işte.

Konya macindaki tezahüratlari sayayim size:

acilisi:
- imparator fatih terim!
- Abdürrahim albayrak, abdürrahim albayrak

mac esnasi
- ultraslan üclü cektiriyor
- radamel falcaooooo, radamel falcaoooo
- aglamaaa, fener aglamaaaa
- gercekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray

kapanis
- koyduk mu lalalala
- Falcao tribünlere üclü cektiriyor

Aramızda mal,mal konuşmayı kendine meslek edinenler var.Yapmayın.Adam bilgi paylaşıyor,gidiyor.Sallamadığı çok açık.Tutsa ne,tutmasa ne.Bizden fazla bilgiye sahip ve bunu bizle paylaşıyor.Eeeee daha ne istiyorsunuz?Harbi çok garip insanlarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt