Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İclerinde kripto sikeci tayfa varöyle şahıslar var ki burda olumsuz haberlere atlayıp milleti galyana getiriyorlar ama aynı şahıslar olumlu haber oluncada bu kolpacı,yalancı tutturduğu görülmemiştir tarzı şeyler söyleyip pravakörlük yapıyorlar
Beni ekşisözlükte ne yazdığı ırgalamaz. Adam gelip buraya bizim için bilgi verip çıkıyor,ki forumda söylediklerinin ne oranda doğru olduğunu hepimiz gördük.
İnsanları küstürmekte üstümüze yok çok iyi gerçekten.
onlar olumsuz sonuçlar alındığında gene gelirler renktaş merak etmeFalcao gelince antu ve burada birçok kuş telef olacak.
Doğru ya ilk beraberliğimizi fln beklicekler artık mecburonlar olumsuz sonuçlar alındığında gene gelirler renktaş merak etme
Evet sıkıntısı problemi olan var mı, çözelim.
Schneirderlin zor gibi Elneny olabilir6 no ne olacak ya
Bana seni ıragalayıp ırgalamamasından yahu gelip sen salça oldun benim yazdıklarıma..Beni ırgalıyor ki böyle yazmışım...Kafayı yemeye başladınız transfersizlikten..
Yabancı oyuncu yabancı takım bayram mı bilir abi? Bugün git yarın gel transfer görüşmesi mi olur?kimse bayramı orada mesai yaparak harcamaz.
o yüzden çok da inandırıcı gelmedi.
Neyin peşindesiniz yaw