Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla renkdaş bu orta saha heryerde oyun kurar .Sağ iç Seri , sol iç Fred rakiplerin içinden geçer..Arkayı zaten Bakayoko siler süpürür.
Oluru zor tabii ki ama Avrupa seviyesinde olur takım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bize 3.bölgede kanal açacak adam lazım ki şu an Belhanda (sevmesem de) gerek sağ kanatla gerek forvetle uyumu nedeniyle bu işi iyi yapıyor. Fred ve Seri'yi 8 oynatırız ama o kanallar olmazsa çok fazla boş atak yaparız

Bu kadroyla yine haşat oluruz clde. Naga-babel/mari-feg kanatları bir tek bana mı statik geliyor acaba? Lig için yeterliyiz tamam da en azından hadi clyi geçtim uefaya gidip yarı final görmemiz lazım ama mevcut kadro avrupa temposunu kaldırabilecek gibi gelmiyor bana

bence o statikliğin getireceği dezavantajı ligde de yaşayacağız.

dünyanın en iyi pas yapan barca, man city gibi takımları bile sadece pas ile sorun çözemiyor. onlar dahi hızlı adamlarla oynarken bizde bir tane bile yok.

lig başlayınca durum ortaya çıkar, devre arasında sorunu çözecek oyuncu ararız bence.

Bize 3.bölgede kanal açacak adam lazım ki şu an Belhanda (sevmesem de) gerek sağ kanatla gerek forvetle uyumu nedeniyle bu işi iyi yapıyor. Fred ve Seri'yi 8 oynatırız ama o kanallar olmazsa çok fazla boş atak yaparız

Doğru haklısın renkdaş ama elinde Feghouli , E.Mor hatta Akbaba var o görevi üstlenecek .
Ben belirttiğim orta sahayı Fifada kurabiliyorum anca.
O yüzden sadece hayalimi belirttim :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1.JPG

Haydaaa.. :d

""Falcao' yu Hemen Getirmeyin Biraz Bekletin E5 Kenarında Ağaçta Sallanan Büyükbaş Görmesin Adam"" :)))))

Falcao isterse 2 hafta sonra gelsin... O yangını söndürecek Ön Görüşme KAPı attın üstümüze :(

Lille 20 yaşında osihem diye bir adam alıyor ve ilk maçında adam 2 gol atıyor. Sonra Lille bu satışlardan dünyanın parasını kazanıyor. Örnek alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt