Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize 3.bölgede kanal açacak adam lazım ki şu an Belhanda (sevmesem de) gerek sağ kanatla gerek forvetle uyumu nedeniyle bu işi iyi yapıyor. Fred ve Seri'yi 8 oynatırız ama o kanallar olmazsa çok fazla boş atak yaparızValla renkdaş bu orta saha heryerde oyun kurar .Sağ iç Seri , sol iç Fred rakiplerin içinden geçer..Arkayı zaten Bakayoko siler süpürür.
Oluru zor tabii ki ama Avrupa seviyesinde olur takım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kale haric her mevkiye oyuncu sart seneye. (Alternatif oyunculari dahil ediyorum)Bizim isimiz aslinda seneye yazin basliyor
3 yeni orta saha
2 yeni bek
1 kanat
1-2 stoper cunku marcao ve luyindama satilacak
lazim
Bu kadroyla yine haşat oluruz clde. Naga-babel/mari-feg kanatları bir tek bana mı statik geliyor acaba? Lig için yeterliyiz tamam da en azından hadi clyi geçtim uefaya gidip yarı final görmemiz lazım ama mevcut kadro avrupa temposunu kaldırabilecek gibi gelmiyor bana
Bize 3.bölgede kanal açacak adam lazım ki şu an Belhanda (sevmesem de) gerek sağ kanatla gerek forvetle uyumu nedeniyle bu işi iyi yapıyor. Fred ve Seri'yi 8 oynatırız ama o kanallar olmazsa çok fazla boş atak yaparız
Geçmiş olsun.. Ali Koç'a bak sen
onu geçtim forvet ve önlibero yokLig basladi nerdeyse ama hala forma tanitimi ve forma sponsoru yok![]()
Sen alirsin knk.ikisini bir alamıyor muyuz?