Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu 3ledi Chelsea'yi.
Aynısını 6. haftada biz de FB'ye yapacağız çok bariz.

Bizim ekip sağlam çalışıyor, gelecek seneki planlamayı da merak etmeyin, mevcut kadronun tadını çıkarın. Bir iki altyapı/gurbetçi sürprizi de olur illa ki 2 sezon içinde. Sonra FFP agreement da bitiyor.

Falcao ve dos tamamlansa bile Onyekuru yu cok arariz bu sezon. Kontra yapma ihtimalimiz yok oldu. Gecen sezon rakibi az adamla yakalayip attigimiz gollerin hepsinde Onyekuru vardi. Babel kesinlikle kotu bir oyuncu degil ama Onyekuru ihtiyacimiz olan oyuncuydu.

Herşeye olumlu bakmak güzelde kağıt üzerinde.

Spl oynacak takım kadrosunda oyun anlamında hazır olması FT nin planlarına uygulatacagi forvet ve 6 numara yok. Takımın omurgasinda belirsizlik var. Lig başlıyor , şu anda hiçbir takımın kaybetcegi bişey yok Anadolu kulüpleri sasyonel sonuçlar alma derdinde olacak. Bu hafta bu işler tamamlamazsa.

Forvet,yedek forvet ve 6 numara . Gidecekler varsa. Yanginlik duruma geliyoruz. Çünkü kağıt üzerinde wowww diyoruz, maç esnasında sos veriyor diyoruz.

Eğer bir hayalimiz var ise, bugünün işini yarına bırakmayacaksin.

Falcao ve dos tamamlansa bile Onyekuru yu cok arariz bu sezon. Kontra yapma ihtimalimiz yok oldu. Gecen sezon rakibi az adamla yakalayip attigimiz gollerin hepsinde Onyekuru vardi. Babel kesinlikle kotu bir oyuncu degil ama Onyekuru ihtiyacimiz olan oyuncuydu.
Kesinlikle katılıyorum.
Falcao geldi (bence), orta sahayı da illa ki bitirecekler (Diagne'yi bekliyoruz büyük ihtimal)
Mor var süratli topçu kontenjaninda ama ne kadar skor katkısı alırız mechul.
O'kuru gibi, skor anlamında da kendini ispatlamış bir sprintere kesinlikle ihtiyaç var.

birisi fransaya gidip oyuncuyu almadan döner gider italyaya birisi ingiltereye gider hiçbir şey yapmadan döner italyaya yaptıgınız bir iş düzgün olsun

Namaza gittim herkez Falcao konusuyor. Yakinlarimla bayramlasmaya gittim herkez Falcao konusuyor. Italyan Pizzaciya gittim bana Falcao soruyor. Çok büyük bir is becerdik

Falcao oyunculuğuna, odeneceklere bişey demiyorum ama bu kadar cilki cikartilmaz artık.

Adam röportaj veriyor, foto çektiriyorsun. Madem daha bitmedi imzalar atılmadı niye heyecana kapılıp paylaşıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt