Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Erzurum diye hatirliyorum 6:0 bitti jardel 5 tane attiJardel ilk geldiginde denizli ile oynamistik ligin ilk macinda jardel hattrick yapmisti...Darisi Falcao ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erzurum diye hatirliyorum 6:0 bitti jardel 5 tane attiJardel ilk geldiginde denizli ile oynamistik ligin ilk macinda jardel hattrick yapmisti...Darisi Falcao ya![]()
Ne boş yaptın be kardeşimHemde 1 saniye beklemeden.
Kankası ile birlikte 100 küsur yıllık kulübü instagram'da beğeni kazanmak için düşürdükleri halleri bile yeter.
Yaş veya bitikliklerine girmiyorum bile.
7-0Erzurum diye hatirliyorum 6:0 bitti jardel 5 tane atti
Kulübün ekonomik durumunu bilen hoca diagne'ye 15 milyon euro verdirmezdi.
Veya normal hayatında iki büklüm duran mitroglu'na 4 milyon euro maaş verdirmezdi.
Demekki birileri antreman da olduğu gibi transferde de dersine çalışmamış
adam bitik kardeşim gücü bu kadar iyide para alıyorHemde 1 saniye beklemeden.
Kankası ile birlikte 100 küsur yıllık kulübü instagram'da beğeni kazanmak için düşürdükleri halleri bile yeter.
Yaş veya bitikliklerine girmiyorum bile.
2side panik transferleri. bu sosyal medya yüzünden panik yaptı yöneticilerKulübün ekonomik durumunu bilen hoca diagne'ye 15 milyon euro verdirmezdi.
Veya normal hayatında iki büklüm duran mitroglu'na 4 milyon euro maaş verdirmezdi.
Demekki birileri antreman da olduğu gibi transferde de dersine çalışmamış
Evet 2 tanede hagi atmisti dogru :*
Yav he he derler sana pes mi lan bu 10 tane mi çıkaracaktı ne olmasını bekliyorsun şu maçta yediği hangi golde hatası var 1. gol penaltı son gol adam araya girip köşeye bıraktı 3 golde adam araya zehiri verdi Bolt olsa yetişemezdi.Aldığı paraya göre 3-4 tane top çıkarması seni mutlu mu ediyor
Potansiyeline kimsenin birşey dediği yok reis adamın profesyonellikle alakası yakından uzaktan yok 10 günde göbek yaptı adam yazın sosyal medya kullanımı vs. Dün bir haber çıkmıştı bartali 6 oyuncunun yetersiz olduğunu tespit etmiş verilen programları uygulamıyorlarmış bu 6 linin başı emin ol marcao dur büyük topcu felan olmaz bundan ..Yahu saçmalamayın marcaoyu nasıl yediniz öyle hemen.real madrid bile 8 tane yedi atleticodan ramostamı çöp . Oyuncular yorgun marcao büyük potansiyel
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acilen parası verilip kovulması gerekenler:
Donk-Mitroglu-babel-sener
Acilen 1-2 demeden satılması gerekenler:
Mariano-nagatomo-linnes-belhanda-Diagne
Gelen parayla rodriges,marcao tarzı scout önerisi
3 ortasaha-2 forvet-2 bek-1 kanat alınmalı.
Aksi halde bu senede rezil futbol devam eder ve 60 küsur puan anca toplarız.
Avrupada bjk'nin rekorunu egale etmede cabası
fiorentina kafasını şampiyon olur türkiye ligindeyangın tayfa sahneye çıkmıs forentina türkiye liginde olsa açık ara sampiyon olur rakibimiz transfermarket fiyatı 239 m euro bizim 98 m euro ayrıca önlibero ve falcao gelince daha iyi olur önemli olan bu durumdayken ligin ilk haftalarında kötüde oynasak puan kaybetmemeliyiz
sürekli gelince eee lig başladı birader siz de polyannacılığı az bırakın artıkyangın tayfa sahneye çıkmıs forentina türkiye liginde olsa açık ara sampiyon olur rakibimiz transfermarket fiyatı 239 m euro bizim 98 m euro ayrıca önlibero ve falcao gelince daha iyi olur önemli olan bu durumdayken ligin ilk haftalarında kötüde oynasak puan kaybetmemeliyiz