Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 aydır falcao ile ugraşıyorlar ve hala biten net birşey yok hadi ugraşıyorsunuz eyvallah da hala 6 no niye alınmadı bu ikisini aynı anda yapıcak kapasiteniz yok mu

Bu orta saha, bu bekler ve olmayan santraforumuzla durum ortada.

Bu takim gecen seneki gibi deplasmanlarda yine çok zorlanır ve %80 ini kazanamaz.

O yuzden en az 1 merkez orta saha, 2 bek , santrafor ve onyekuru şart.

Bek alma ihtimalleri görmüyorum. Cok saglam 6 numara ki belki Seri de biraz kipirdanir o zaman, Onyekuru ve Falcao şart bu takıma. O zaman deplasman kazanma oranimiz %50 ye falan çıkar.

Dunku fio tokatı durumu net ortaya koydu.

Abdürrahim geziyor bakalım..

Bi adam için 2 ay uğraşılır mı ? Koca Galatasarayız..

6 numaraya taş gibi biri gelmezse yine olmaz ...

Cuellar ı almalıyız bakayoko yu kiralamalıyız kendinizi kandırmayın bu Seri denen adam oynayamaz bu takımda

Günaydın.

Takımın bazı kilit noktaları eksik olduğu için dün o skor ve oyun ortaya çıktı işte kaç aydır kendimizi yırttığımız adam gibi bir forvet ve orta sahan olmayınca azıcık eli yüzü düzgün bir takım çıkınca dağılıyorsun, normal.

O 2 adam gelince de bir anda uçuşa geçmeyiz ama kesinlikle pozisyon bulma ve vermeme kısımlarını toparlarız. Dün en azından o kapasitemiz olduğunu ben gördüm. Takım enkaz değil, bazen öyleymiş gibi görünüyor ama öyle değil.

Beklerde ben o derece büyük bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnsanların bek oyuncularından beklentisi biraz fazla yüksek. Hem defansı hem ofansı iyi olan, süratli olan ve iyi orta açan bek bulmak öyle kolay değil. 6 numara adam gibi olursa bekler de en azından göze batmayacak kadar oynarlar.

Toparlarız, toparlayacağız, bu sene de şampiyon olacağız, biraz sabır. Ama CL'de gruptan çıkma hayali olan varsa fazla uçmasın derim.

Bir de naçizane, rakiplere son darbeyi vurup skor üretecek adam olarak bana göre hala Ribery lazım bu takıma. Kaç aydır söylüyorum, 4-5 gibi ücretlere gelmeyecekse, deplasmanlarda yine kabus görmek istemiyorsak eğer mutlaka almamız lazım.

Abdürrahim geziyor bakalım..

Bi adam için 2 ay uğraşılır mı ? Koca Galatasarayız..

6 numaraya taş gibi biri gelmezse yine olmaz ...

Cuellar ı almalıyız bakayoko yu kiralamalıyız kendinizi kandırmayın bu Seri denen adam oynayamaz bu takımda

Valla dun ben de de buyuk hayal kirikligi yaratti Seri. Ama 2 adam daha alicaksak orta sahaya 1 yabanci daha yollanmali.

Ben en azindan

Diagne
Donk
Mitroglu
Mariano
Nagatomo
Linnes

gibi 6 oyuncuyu da yollamaya bakardim.

Yerlerine

Falcao
Onyekuru
Yabanci yedek forvet
6 numara
8 numara

Alır ve babel, seri ve yedek santraforu yedek tutabilmak icin mecburen bekleri yerli alir oynatirdim.

Donkun nasil rezil ve gamsiz futbolcu oldugu dun de goruldu acikca.

Dunku Mariano, Nagatomi ve Linnesin yerli beklerden bir farki yoktu zaten. En azindan takimin kalan yerlerini saglam yapmis olurdum.

Uzuldugum bir konu belli ki ilk planda

6. Bakayoko
8. Banega

olarak planlanmis

Banega olmayinca Nainngolan istendi o da olmadi. 3. Plan Seri oldu !! :(

Bugün Falcao hakkında olumlu haberler gelmesi lazım artık sakız gibi uzadı bu is.

artık ne olucaksa olsun bıktık yeter
Evet olacaksa da olmayacaksa da bugün belli olsun işimize bakalım.Takımın daha önemli eksikleri var ama hala bir adım yok yönetim tarafından.

İnsanlar farkında mı bilmiyorum ama yapılacak 5-6 tane iş var ve transferin kapanmasına 19 gün kaldı.2 ay var ya rahat olun diye diye koca transfer dönemini yediler utanmadan hal zaman var diyorlar.

Falkao işi olmazsa apo nun direkt istifa etmesi gerekir. İşler boka sarmadan alın gelin adamı aq

L'equipe deki haber doğruysa Falcao işi cidden olmaz 1 aydır 2 güne geliyor 3 güne İstanbulda diyip kulübüyle anlaşamadan Monacoya gidip oyuncuyla fotoğraf çekip sosyal medyaya yaymak da tam amatörlük olur, umarım yanılırım olumlu haberleri alırız ama kaynak da L'equipe.

Monaco falcaoyu tek senelik sözleşme ile ikna falan edemez geçsinler o işi.Ya adam gibi 2+1 önerecekler ya da yıldırma politikası yapacaklar şu an yaptıkları gibi.

Eğer olurda falcao kalmak istemezse onu isteyen kulüplerden 5-6 milyon bonservis isteyecekler zaten adamın maaşı çok kimse bu yüzden bonservis vermek istemiyor, böylece falcao ellerinde kalmış olacak 1 sene daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt