Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben genel olarak iyi futbolcular alirsan takim oturmasi diye bir seyin olmadigini anlatmak istedim orada.
Dedim ya. Bu kadar sene dediginiz gibi bir takima sadece bir defa rastladim.o da Balic,Ercument ki Bursaspor ki devre arasinda havlu atmislardi ama yaz geleni geceni tokatliyorlardi intertoto da

‘Sakin olun, en iyileri gelecek!’

Şeklinde yazanlar neye göre yazabiliyor bunları? Bilmiyorum farkında mısınız bugün 12 ağustos. Transfer dönemi bitmek üzere, koskoca 3 ayı geride bıraktık nerdeyse. Liglerin hepsi başladı, kimse sana santraforunu ve ya 6 numarasını bırakmaz.

Falcao transferine hiç girmek istemiyorum. Bak çok net söylüyorum, eğer Falcao gelmezse, son 20-30 yılın en rezil, utanç verici transferine şahit olmuş oluruz hep beraber. Turgay Demir, Emre Bol ve yüz binlerce taraftarlar 100% haklı sebeple son yılların en büyük eğlencesini yaşarlar.

Hadi bu da hiç önemli değil, fakat bu taraftara yazık değil mi be kardeşim? Ne gerek var ulan sarılıp fotolar çektirmeye? Senin hiç mi kafan çalışmıyor? Kime yollandı o resim abi? Nasıl servis edildi? Kime yollanmak istendi? Büyük reisine mi yollamak istedi whatsapp’tan?

Neler oluyor kardeşim? Hoca neden konuşmuyor, neden suratı asık?

Ciddi şekilde sıkıldım..

işlerin yolunda gitmedigi çok belli bunu hocanın konuşmamasından da anlayabilirsiniz öyle güllük gülistanlık bir durum yok yani
Hoca işlerin yolunda gitmediği her zaman suçu yönetime atmayı çok iyi biliyor.. Dünkü takımda sistem neydi diye sorsan cevap vermeyip fırça atar sağa sola..

Fernando önemli dedik yeri dolmadan satilmasin dedik satılırsa 1 2 hafta içinde hemen yerine adam alınsın dedik ligin başlama haftasına girdik hala yok tamam falcao transferi bir fırsat ve beklenir de 6 numara işi ne olacak forvetten çok önce bitirilmeliydi ilk hazırlık maçında yazmıştım hemen acil 6 numara diye takım resmen bağırıyordu 6 numara diye hatta o dönem josef muhabbeti vardı istemeyen herkese cevap yazmıştım josefi bile savunmuştum çünkü adım gibi biliyordum bu yönetim falcao ile uğraşıp o bölgeyi pas geçicek ya da gidip topalı alacak kötünün iyisidir dedim josef ..

fernando öyle aman aman bi güç kaybı değil, zaten geçtiğimiz sezonun çoğunluğunda iğrenç oynadı..

Sen buraya gördüğü dış basın haberlerini atanlara troll bunlar diyip saygıdan mı bahsediyorsun?

Sizin gibi düşünmeyen herkesi bir kalıba sokup dışlamak sizin huyunuz zaten.''Yangın taraftarı'' ''troll''.

Geçen sene yaşadıklarımızdan,devre arası yaşananlardan son gün gidip tarihin en büyük kazığını yememizden Mitroglou denen gereksize 4.1 milyon verilmesinden rahatsız olduğumuz ve 19 gün kaldığı için endişeliyiz kusura bakmayın ya özür dileriz endişeli olduğumuz için.

Daha fazla ikili diyolağa girmeyeceğim. Endişenizi anlıyorum. Bende müsterih olmanız için bilgi vermeye çalışıyorum. Dediğim gibi transfer sezonu sonunda içimize sinen bir takım olacak. Tabiki eksiklerimiz yine olacak( sağ ve sol bek, yedek stoper) ama ffp varken bu şartlarda en iyisi yapılmaya çalışılıyor bunu bilin. Saygılar iyi bayramlar.

1-6 numarada oynadı
2-fiziken eksiksen öyle rakip orta sahanın sağindan vurup geçemezsin
3-mükemmel feghouli yeni transfer olsa bu maçla o da çöp ilan edilirdi ayakları kalkmıyor topçuların demekki hazır olup olmamak önemli bir faktör.
Dun maca baslarken ara ara da olsa 8 numara oynadi..Umarim sadece fiziksel eksiklikten kaynaklanan bir seydir..Fiziksel olarak bitik Melo geldi ilk samsun macinda ortaligi dagitti..Anlatmak istedigim seviye beklenti yuksek..Ama umarim haklisindir iyi bir 8 izleriz

Bu ne la bi mac kaybettik ortalik yangin yerine dönmüs satmadik adam birakmamissiniz takimda. Drama Queen'lerden betersiniz olm.

Sanki ilk defa böyle oynayip kaybediyoruz. Bildigimiz kaos futbolu iste ;D

Diagne de mitroglou da tamamen taraftar gazıyla yapılmış, hocanın istediğini hiç düşünmediğim transferler. Biz burdan Marsilya forumlarında mitroglou giderken bayram edenleri görüyoruz da bu adamlar 2.6 milyon euroyu çöpe atarken nasıl bu kadar rahat davranıyor? Ayrıca diagne ilk gelirken de söyledim, az bişey diagnenin instagramını takip eden bir Galatasaraylı, zaten asla büyük takımda oynayamayacağını anlardı bu herifin. Ama siz insanları öyle bir hale getirdiniz ki, jahovice tamam olmuştu millet. Ne yazık ki terazide eksi yönü çok çok daha fazla bu yönetimin. Özellikle hocanın taraftara söz verdiğim için kalıyorum minvalinde açıklamalarından sonra sizin HATA yapma gibi bir lüksünüz yok. Siz onu Galatasarayı şampiyonlar liginden eleyerek yaptınız zaten.
Geçen yaz bu taraftar yürümeye hali olmayan Vagner Love'a bile razı oldu.

Devre arası son gün o adamdan başkasının alınmayacağını bildiği için o fiyatlara razı oldu.

Yoksa aklı selim her galatasaraylı bu adama o paraların verilmesini kabul etmezdi.Son gün bunlar başkasını alamaz diye kabul etti.Bu olayda bile taraftarı suçlayanlar var gözleri kör olmuş resmen

Kimse CL'de başarı hayalleri kurmasın. Acı ama gerçek bu maalesef. Oradakiler ile aramızda büyük bir uçurum var.

Bu mali şartlarda 4. torbadaki takımların bazıları hariç hepsi bizi zorlar. 1 ve 2. torba zaten bizim takımı paspas eder.

Bizim için önemli olan lig ve şampiyonlar liginden gelecek olan sabit katılım geliri.

Bu gelirlere çok ihtiyacımız var ve bu gelire ulaşmanın en kısa yolu ligde şampiyonluk.

O yüzden bizim en az 2 sene daha şampiyon olup belli bir gelir seviyesine ulaştıktan sonra ancak CL'de üst tarafları zorlayabiliriz.

Makas çok açık ve FFP kıskacındayız. Bunun en kısa kurtuluşu ligde şampiyon olmak.

CL'de büyük takımlardan fark yemeliyim yeter yani rezil olmayalım yeter bizim için.

Çünkü CL bizim için amaç değil araç. Biz oranın gelirine muhtacız o yüzden lige asılıp yine şampiyon olmalıyız.

Bazıları şampiyonluktan sıkıldım CL'de başarı istiyorum falan demiş :asd:

Çabuk unutmuşlar ligde rezil olduğumuz dönemleri. Açıp izleyin 2015, 2016 senelerini o zaman şampiyonluk yeniden kıymetli gelecektir.

(y) (y)

Şeklinde yazanlar neye göre yazabiliyor bunları? Bilmiyorum farkında mısınız bugün 12 ağustos. Transfer dönemi bitmek üzere, koskoca 3 ayı geride bıraktık nerdeyse. Liglerin hepsi başladı, kimse sana santraforunu ve ya 6 numarasını bırakmaz.

Falcao transferine hiç girmek istemiyorum. Bak çok net söylüyorum, eğer Falcao gelmezse, son 20-30 yılın en rezil, utanç verici transferine şahit olmuş oluruz hep beraber. Turgay Demir, Emre Bol ve yüz binlerce taraftarlar 100% haklı sebeple son yılların en büyük eğlencesini yaşarlar.

Hadi bu da hiç önemli değil, fakat bu taraftara yazık değil mi be kardeşim? Ne gerek var ulan sarılıp fotolar çektirmeye? Senin hiç mi kafan çalışmıyor? Kime yollandı o resim abi? Nasıl servis edildi? Kime yollanmak istendi? Büyük reisine mi yollamak istedi whatsapp’tan?

Ciddi şekilde sıkıldım..
Herşeyi geç bu yönetim yüzünden takım 6 ay forvetsiz oynadı şunu yapan bir yönetime ne kadar güvenebilirsin güvenen arkadaşlar ınsallah gerçekte de bu kadar saf değildir..

Diagne de mitroglou da tamamen taraftar gazıyla yapılmış, hocanın istediğini hiç düşünmediğim transferler. Biz burdan Marsilya forumlarında mitroglou giderken bayram edenleri görüyoruz da bu adamlar 2.6 milyon euroyu çöpe atarken nasıl bu kadar rahat davranıyor? Ayrıca diagne ilk gelirken de söyledim, az bişey diagnenin instagramını takip eden bir Galatasaraylı, zaten asla büyük takımda oynayamayacağını anlardı bu herifin. Ama siz insanları öyle bir hale getirdiniz ki, jahovice tamam olmuştu millet. Ne yazık ki terazide eksi yönü çok çok daha fazla bu yönetimin. Özellikle hocanın taraftara söz verdiğim için kalıyorum minvalinde açıklamalarından sonra sizin HATA yapma gibi bir lüksünüz yok. Siz onu Galatasarayı şampiyonlar liginden eleyerek yaptınız zaten.

Panik transferiydi. 6 Ay önce yaz transfer döneminde alınamayan forvetin getirmiş olduğu sorumluluk neticesinde kışın Garry ve Ozanın satışıyla elde edilen 16 milyon euroyla son güne kadar tüm dünyayı dolaşıp forvet alamadı yönetim. Taraftarda baskı yapıyordu artık türkiye kupası maçlarında "abdurrahim transfer nerede" diye panik olarak transfer döneminin kapanmasına 1 gün kala gömdüler parayı geldiler.

Geçen yaz yaptığımız saçma sapan Emre Akbaba inatlaşması nelere mal oldu.. Ona verdiğimiz parayla bonservisli 1 forvet gelirdi

Biz.polyannaci degiliz.siz de gercekci degilsiniz,42 yaşındayım,foruma da cok uzun suredir uyeyim her sene basinda ayni konuşmalar,istisnalar dışında her sene sonu Şampiyon Cimbombom,neyse caniniz sag olsun sizi de anliyorum ben de isterim sezon basindan her macta bes atip drvam edelim ama sezon basi iyi calisma yapan takimlarin form tutmasi Ekim,Kasım i bulur ha o zamana kadar ışık vermeli tabi yoksa o sene kayıp,bekleyecegiz
takım zaten form tutucak bunda bir sorun yok transferlerin zamanında yapılmaması falcao ilşe 1 ahydır ugraşıyorlar sonuç yok koca bir sıfır falcao ile ugraşırken dos transferini de yapmıyorlar varsa yoksa falcao iki işi birden yapıcak kapasiteleri yok çünkü

Ya KAP'a görüşmelerin başladığı bildirilir ya da... !!!

SimpsonsMob.jpg

Ne alacaksak alalım şu transfer sezonu bitsin sıktı artık ne olacak bu takımın hali diye düşünmek Avrupa’da başarı kısa vadede hayal bile değil zaten ligi de bi şekilde alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ne la bi mac kaybettik ortalik yangin yerine dönmüs satmadik adam birakmamissiniz takimda. Drama Queen'lerden betersiniz olm.

Sanki ilk defa böyle oynayip kaybediyoruz. Bildigimiz kaos futbolu iste ;D

Atilla renktaşım maçı kaybetmek önemli değil. 4-0 kaybet abi, ama bir şeyler göster, umut ver.

Ve üstüne basa basa söylüyorum, biz Akhisar maçını kazandık, ama bir o kadarda kötü oynadık.. bunları göz ardı edemeyiz. Yoksa bana ne Fio hazırlık maçından, azıcık olsa top oynayıp kaybetsek canları sağ olsun deyip geçerdim.

Panik transferiydi. 6 Ay önce yaz transfer döneminde alınamayan forvetin getirmiş olduğu sorumluluk neticesinde kışın Garry ve Ozanın satışıyla elde edilen 16 milyon euroyla son güne kadar tüm dünyayı dolaşıp forvet alamadı yönetim. Taraftarda baskı yapıyordu artık türkiye kupası maçlarında "abdurrahim transfer nerede" diye panik olarak transfer döneminin kapanmasına 1 gün kala gömdüler parayı geldiler.

Geçen yaz yaptığımız saçma sapan Emre Akbaba inatlaşması nelere mal oldu.. Ona verdiğimiz parayla bonservisli 1 forvet gelirdi
Madem böyle bir hata yaptın, bunu sen temizleyeceksin.

Zaten iyi oynamıyorduk, yeni bir durum değil. Karalar bağlamaya gerek yok işte dan dun yeneriz yine ligde, CL umutsuz vaka bizim için uzun süre. Yakında şampiyonumuz da direkt katılamaz bu sorunda ortadan kalkar Türk futbolu olarak.

Ciddi şekilde sıkıldım..
Oncelikle

Emre ile Turgay hıyarları kendi rezil takimlarina baksınlar

Hoca bu sene çok konuşmayacak,buna hazır olun zira uzerine oynamak icin her lafinda polemik yaratmak icin bekleyen çakallar surusu var koc kiliginda ormanda bekleyen

FFP ,Financial Fair Play satmadan alamama gibi bir durum var ,tabi ki bu yonetimin adam satamama durumunu aklamaz ama oyle kolay degil bu isler bizim gibi takimlar icin

Ayrica son ana kadar adam da gelir adam da gider

Su anda hali hazirda bu ligin agir favorisiyiz,ha CL de yari final beklentisi felan varsa zaten yanlis ligi takip ediyorsunuz

Sıkıldıysanız,nacizane onerim ki buna karismak haşa haddime degil,az birakin buralari cikin dolasin,dizi seyredin,ailenizle vakit gecirin iyi gelir.

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt