Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
Radamel Falcao ve Ertuğrul Ersoy transferlerine fitim , Diagne kalacak olarak düşünüyorum artık Yunus ile kaynak yaratacaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Topal değilsınıra karşı topal ve m.özcan alınmalı bence
Çok fazla statik oyuncu var takımda. Sezon öncesi tek endişem bu. Evet iyi bir pas takımı olucaz bu belli ancak bu kadar pasörün olduğu takımda sprinter oyuncu azlığının takım planlamasında uyumsuz olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir yedek forvetin bu tip bir forvet olması bu eksikliği bir nebze karşılar.
Topal değil
Mehmet özcan ve mert cetin gelmeli
+ her sezon sil bastan yapiyoruz devamli 1 senelik kadro kuruluyo önümüzdeki sene orta saha ve bekler yine tamamen degiseceklille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında
bir tane de 24 yaşında kaleci var
bizim ise ideal 11imizde 2 oyuncu hariç 30 ve üstü olacak
bir de belhanda 29
uzun vadede kaybedeceğimiz çok açık
Falcao da gelince Lille in Dinamik!!! gencleriyle bi mac yapalim. Bakalım ne olacak...lille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında
bir de belhanda 29
Mehmet Topal hamlesinin olacağını düşünüyorum. Hem stoper hem de orta sahada rotasyonu destekler.
naber onur, yarin biralara iscenmi
Tahriklere kapılmam..Kuşçu ve troll açıklama bunlar![]()
Para olsa alırsın da para yokki.lille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında
bir de belhanda 29
#herseyGalatasarayicinYanginci tayfanin baskani cok net @Musap Aydinli olmali, servis haberler olsun, en ufak olumsuzluk sezdimi.
gecmis olsun
bitti
abv albayrak
istifa
diyor![]()
Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.
Foto çekinmek istedim. Arabasına oturmuştu artık.. Biz işçi kesimiz Tepkisi farklı olur falan diye kendisinden bunu rica edemedim..bire bir kendisiyle mi knuştun?