Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lille son maçında ilk 11 çıkan oyuncualrın 8'i 22 yaş ve altında

bir tane de 24 yaşında kaleci var

bizim ise ideal 11imizde 2 oyuncu hariç 30 ve üstü olacak

bir de belhanda 29

uzun vadede kaybedeceğimiz çok açık

Çok fazla statik oyuncu var takımda. Sezon öncesi tek endişem bu. Evet iyi bir pas takımı olucaz bu belli ancak bu kadar pasörün olduğu takımda sprinter oyuncu azlığının takım planlamasında uyumsuz olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir yedek forvetin bu tip bir forvet olması bu eksikliği bir nebze karşılar.

Çok fazla statik oyuncu var takımda. Sezon öncesi tek endişem bu. Evet iyi bir pas takımı olucaz bu belli ancak bu kadar pasörün olduğu takımda sprinter oyuncu azlığının takım planlamasında uyumsuz olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen bir yedek forvetin bu tip bir forvet olması bu eksikliği bir nebze karşılar.

naber onur, yarin biralara iscenmi

bir de belhanda 29

+ her sezon sil bastan yapiyoruz devamli 1 senelik kadro kuruluyo önümüzdeki sene orta saha ve bekler yine tamamen degisecek

Yalnız Falcao gündemde falan hiç olmasaydı buralar şimdi Nzonzi diye yıkılıyordu.. Kafalar öylesine Falcao'da ki yaptığımız transferin büyüklüğünü henüz idrak edemedik :asd:
Resmen 2-3 günde geçen sene Roma'da full oynamış, dünya kupasını almış adamı aldık geldik, millet sevinemedi bile doğru düzgün :)

Kuşçu ve troll açıklama bunlar :asd:
Tahriklere kapılmam..:) Tum hayatim boyunca bu yazdiklarimi savundum. Is hayatimda da yapilmasi gereken is varsa sabaha kadar da calisirim.Amirim bana sormaz kaca kadar calistin diye.. is bitti mi diye sorar.. Burdaki herkese de nacizane tavsiyemdir. Bitirdiginiz isle anilsin adiniz.Yalakalikla ya da isten kacta ciktiginizla degil.. Devir degisiyor bir anda cag disi ve issiz kalirsiniz

bir de belhanda 29

Para olsa alırsın da para yokki.

1 tane 30 milyon euroluk satışa ihtiyaç var o parayla Emre Mor + 3 oyuncu alınır.

Artı free agent peşinde koşacağız işte.

Turgay Demir ve Emre Bol' u artık A Spor da çekemiyorum bu adamlar ne boş insan ya..
derken Beyaz Tv de başlar birkaç güne, ha Rasim Ozan geri gelirse ozaman belki olur.

Abdurrahim Albayrak'tan ya da Seref Aydın'dan bagimsiz.. Simdi ben gece 3 e kadar degil sabaha kadar telefonda kalsam Galatasaray a baskan mi
oluyorum. Boyle bir basarı kistasi mi var?
Sadece futbolda, transferde degil. Tum profesyonel mecralarda sonuc onemlidir. Patronun amirin verdigi isi becereme.. istersen sirkette yat kalk bak bakalim kapinin onune konuyormusun konmuyormusun..
Millet olarak zaafimiz bu. bal yapmaz arilara duygusal yaklasip prim veriyoruz. Bu hem muesseselere zarar hem de calisana zarar. Adam verimli calismazsa basarisiz olacagini anlamiyor. Her gun ofisten en gec cikarsa patronun amirin gozune girecegini zannediyor. Bazi kucuk isletmelerde ya da kurumlassmamis muesseselerde ise de yariyor.
Oyle bati dunyasindan ornek vermek hic adetim degildir ama.. Sevilla ya da Roma taraftari Monchi'nin kacta yatip kalkitigini mi konusuyor. Yaptigi isi mi konusuyor.

Semih Özsoy niye hala yerinde? Harcanan 40 milyon 30 transfer 0 kupa, küme düşme korkusu, 0 mali ve sportif başarı. Türkiye’nin en kurumsal firmasının sahibinin oğlu patronu Semih beyin ve Comolli’nin.

Nerede o dediğiniz kurumsallık? Koç da mı sizlerden amatör kurumsallık konusunda? Yoksa Albayrak’ın şivesi ve iyi niyetli olmasından kaynaklı hataları mı onu amatör yapıyor?

Hep de Albayrak amatör. He for She dese de cebinizdeki paranıza çökse kral olurdu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt