Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 2 bek ve cualler alınmalı mari naga ozorn belhanda gitmeli selxuk bir daha forma yüzü görmemeli belki kupada oynar

Ilk yedigimiz golde emre mor ve belhandayi izlerseniz takimin halini net göreceksiniz

Hm okay.... katılmıyorum pek gerçeklerine o vakit.

Dört dörtlük değiler bu arada ama günümüzün şartlarına göre de hiçte fena sayılmazlar.

Diğer yazında mali olarak en iyisi bizis belirtmiş olmuşsun...

Iyide bu durum transferlerde Özelikle hiçbir faydası yok ki. Ffp konusundan haberin yok belki de.
Sanırım ekonomik olarak iyi derken yıldız oyunculara imza parası maaş vermekten falan bahsetmiş ffp sen haberi vardır illaki

Dünü baz alarak söylemiyorum ama düşününce yedek stoper yedek orta saha ve en önemlisi hızlı bir kanat oyuncumuz yok. Babel’i yedekte tutup en azından ara ara 11’e alarak ara ara da maçın ikinci yarısı sokarak kadroyu rahatlatabiliriz. Dünkü hamleler çok feciydi. Adem’i alsa Diagne yerine çok daha iyiydi

muslera
----- luyi -----naga
nzonzi seri
fegh ----- babel
-----

4 tane transfer lazım

dede mariano
şımarık brezilyalı sonradan görme
yalakası çok olan belhanda (kendilerini savunanlar hayatında top oynamamıştır %100)
bide çatne konuşmaya gerek yok onu

7 kişi çıksak daha iyi maça

Güzel ama eksik tespit..
Bence ilk öncelik kanata hızlı, bire birde etkili bir adam.
diğerlerine yüzde yüz katılıyorum.

Falacaonun geldiğini varsayarsak
sol kanat
10 numara
sağ bek
stoper

bunlar bu saatten sonra olmayacağına göre falcao dahil iptal olmalı.
transfer falan yapmasınlar.

Eger

1 stoper
1 hizli kreativ sol kanat
1 falcao
1 hizli forvet
1 sagbek
1 solbek

Alirsak baya baya baya hayirli maglubiyet olur

Bekleri cek diger dordunu alirsak baya hayirli maglubiyet olur

Sadece iki tanesini alirsak ozellikle stoper ve hizli sol kanat almazsak

Hicbir ise yaramaz bu maglubiyet

dün penaltiyi jimmy veya babel kullanip gol yapsaydi muhtemelen kazanirdik. diagneye penalti attirmayacaklari mactan önce bile belliydi.
Selçuk’ta kariyerinde 3 defa penaltı kaçırmış. Penaltı öncesi muhabbetin baya uzaması gereksizdi. Bana kalırsa penaltıları Belhanda kullansın. Babel’de topu dağlara vurma potansiyeli seziyorum penaltıda

Acil ihtiyaç forvet den önce stoper ve koşan basan ortasaha

Enonzi nin yanına Cuellar olmuyorsa Ndiaye gerek

Diger üç büyükler de puan kaybetsin de görelim. Onlarin hali daha vahim. Marcao çok sağlam sattı maçı hala aklım orada. Ortalığı yangın yerine cevirmeye yok 2-0lik mağlubiyet için çünkü o kirmiziyi görmeden önce fena değildik yine, bekler dışında. Yenerdik cok rahat adamlar kötüydü. Marcao umarım ceza yer para cezasi vs. Yoksa olmaz böyle.

Muhtemelen ligin en zayıf takımına yenildik . Son yıllarda sahada bu kadar ruhsuz bir Galatasaray görmemiştim . Diagne madem on karış suratla oynayacaksin seni tutan mi var zorla mi kalıyorsun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt