Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Bence 2 bek ve cualler alınmalı mari naga ozorn belhanda gitmeli selxuk bir daha forma yüzü görmemeli belki kupada oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanırım ekonomik olarak iyi derken yıldız oyunculara imza parası maaş vermekten falan bahsetmiş ffp sen haberi vardır illakiHm okay.... katılmıyorum pek gerçeklerine o vakit.
Dört dörtlük değiler bu arada ama günümüzün şartlarına göre de hiçte fena sayılmazlar.
Diğer yazında mali olarak en iyisi bizis belirtmiş olmuşsun...
Iyide bu durum transferlerde Özelikle hiçbir faydası yok ki. Ffp konusundan haberin yok belki de.
muslera
----- luyi -----naga
nzonzi seri
fegh ----- babel
-----
4 tane transfer lazım
dede mariano
şımarık brezilyalı sonradan görme
yalakası çok olan belhanda (kendilerini savunanlar hayatında top oynamamıştır %100)
bide çatne konuşmaya gerek yok onu
7 kişi çıksak daha iyi maça
Selçuk’ta kariyerinde 3 defa penaltı kaçırmış. Penaltı öncesi muhabbetin baya uzaması gereksizdi. Bana kalırsa penaltıları Belhanda kullansın. Babel’de topu dağlara vurma potansiyeli seziyorum penaltıdadün penaltiyi jimmy veya babel kullanip gol yapsaydi muhtemelen kazanirdik. diagneye penalti attirmayacaklari mactan önce bile belliydi.
Muhtemeleninstagram yormuştur
skorer 10 no adayları kimlerAyriyeten belhandayi satip skorer bir 10 no alirsak iste ozaman cok cok cok iyi olur
Ben bu adamdan biktim ulan biktim
Her deplasman ayni
Taliscaskorer 10 no adayları kimler