Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde bu can esmer denen eleman sırf ilgi çekmek için belhandayı bu kadar övüyor kesin şimdi biz bu adamı burda alıntılayınca belhanda üzerinden eleştirince kıkır kıkır gülüyodur yok eğer gerçekten fanboyuysa allah akıl fikir versin bu adama
Adami seviyorum kardeşim suç mu bu allah allah :D

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Buldumm! Nzonzi ve Seri ile iyi bir 4-4-2 takımı olabiliriz. Oyunu rakip sahaya yıkan bir oyunla. Babel ve Falcao ilerde top tutup takımı ilerde oynatma konusunda becerikli isimler. Bu tip formatı denemek ister umarım hoca
Seri ile olmaz.o is ne top kapiyo ne basiyo ne hizi var ne gucu var Bom bos bi herif gsc ovdugunde anlamaliydik zaten n
Ndiaye'ye kafasi kesilmis tavuk gibi kosuyo diyolar keske Ndiaye olsada kafasi kopuk tavuk gibi kossa hic degilse Nzaonziyi rahatlatir

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Emre Kılınç için Beşiktaş'ın yaptığı teklifi reddettik." (TRT Spor)

nzonzi----seri
----belhanda orta sahası olmaz bu arada
nzonzi-seri önünde tutulamayan bir herif olmalı hızlı pas alıp dağıtacak bizim herif çok gamsız keyfi isteyince maradona istemeyince selçuk inan.

fotomaç ve sabah ekibi zehir yav

An
Seri ile olmaz.o is ne top kapiyo ne basiyo ne hizi var ne gucu var Bom bos bi herif gsc ovdugunde anlamaliydik zaten ndayeye kafasi kesilmis tavuk gibi kosuyo diyolar keske ndayeye olsada kafasi kopuk tavuk gibi kossa hic degilse Nzaonziyi rahatlatir
Abi gerçekten yok artık ya seriyle ndiayei karşılaştırmak ne aralarında 50 gömlek vardır rahat

Kanat oyuncularımızda çok ağır ve temposuz yav, orta saha ve Falcao gelse iş çözülmez gibi. Nzonzi- Seri- Belhanda orta sahası da temposuz. Ndiaye bana dinamizm katıyordu geçen sene, şu an takımın kalitesi arttı bana göre Falcao falan gelirse ama bu sefer de temposu çok düştü, işin ortasını bir türlü bulamıyoruz. Geçen sene kilit açan oyuncu yok diyorduk bu sene de takımda koşan oyuncu bırakmadı Terim.

Monaco'ya Ahmet Çalık,efsane kaptanımız Selçuk İnan ve muhabir olarak Emre Kaplan'ı verelim muhabirleri de yoktur yazık gariplerin.Bu iş dostça çözülsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt