Serhat Varer
Yeni Üye
- 4 Ağustos 2019
- 10
- 14
- 198
Tamam.Haftanin kazanani fb olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam.Haftanin kazanani fb olacak
Hmmm mantıklı duruyor finansı garanti edersek

Adami seviyorum kardeşim suç mu bu allah allahBirde bu can esmer denen eleman sırf ilgi çekmek için belhandayı bu kadar övüyor kesin şimdi biz bu adamı burda alıntılayınca belhanda üzerinden eleştirince kıkır kıkır gülüyodur yok eğer gerçekten fanboyuysa allah akıl fikir versin bu adama
Selçuk'u ilk 11 çıkarmak kadar saçma mı?Jardim bunamış valla.
Saçma sapan işler, taktikler falan yapıyor.
Yaptığı açıklamaları çok takmamak gerek.
Kim 31 milyon yaşında ? Mert Hakan 94’lü daha 24-25 yaşında31 yaşındaymış maçtan sonda bende direk baktım ama mütiş oynadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seri ile olmaz.o is ne top kapiyo ne basiyo ne hizi var ne gucu var Bom bos bi herif gsc ovdugunde anlamaliydik zaten nBuldumm! Nzonzi ve Seri ile iyi bir 4-4-2 takımı olabiliriz. Oyunu rakip sahaya yıkan bir oyunla. Babel ve Falcao ilerde top tutup takımı ilerde oynatma konusunda becerikli isimler. Bu tip formatı denemek ister umarım hoca
Sevmek ayrı körü körüne savunmak ayrı bence burda tek seven sen değilsindir zaten o adamıAdami seviyorum kardeşim suç mu bu allah allah
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
seyirci gelmezse ne oluyor peki![]()
Abi gerçekten yok artık ya seriyle ndiayei karşılaştırmak ne aralarında 50 gömlek vardır rahatSeri ile olmaz.o is ne top kapiyo ne basiyo ne hizi var ne gucu var Bom bos bi herif gsc ovdugunde anlamaliydik zaten ndayeye kafasi kesilmis tavuk gibi kosuyo diyolar keske ndayeye olsada kafasi kopuk tavuk gibi kossa hic degilse Nzaonziyi rahatlatir
formam nerde belhandadashAdami seviyorum kardeşim suç mu bu allah allah
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
94 lu dedi srfaydn31 yaşındaymış maçtan sonda bende direk baktım ama mütiş oynadı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sivas bize de denizliye de en az 4 atardı.Yalniz bu sivas bizide cig cig yerdi. Keske bunlara oynayip yenilseydik. Gittik en kolay deplasmanlardan birinde yenildik