Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de bir kulübün yöneticisi olsam, Abdur topçu almak için bana gelse beleşe vereceğim topçu için bile "Ben bu heriften 4-5 bonservis kopartırım" derim.
Olay bu işte. Transfer için dil,kültür,vizyon gereklidir. Bunlarin hiç biri apoda zerre yok

Bu yilda saka gibi transfer donemi gecti, ama bir taraftar olarak biktim albayraktan!

Albayrak bence sadece futbolcularla iletisim isiyle ilgelensin,galibiyet sonralari prim isleriyle falan. Baska iyi yaptigi is yok!

Gelecek sezon transferler icin daha is bitirici biri gelmeli. 2 yildir forvet transferi bekleye bekleye kafayi yedik.

Bu saaten sonra ister olur ister olmaz bir forvet alalimda ne oluyorsa olsun gerçekten sıktı aga az buz değil 45 gündür bekliyoruz şaka gibi hep bize mi denk geliyor böyle dengesiz kulüpler.

Bizim yönetimi genel olarak başarışı buluyorum bilmiyorum belki de kendilerinden önceki yönetimler çok başarısız olduğu için öyle geliyordur ama söz konusu forvet olunca basireti bağlanıyor resmen bizim yönetimin

Gomis'in satışı
Sonrasında 2 tane forvet alacağız sözü verilmesi
Yerine forvet alınmayışı
Modeste olayı
Aylar sonra kulübü bizi uyardı ceza alabilirdik dememiz
Alan-Pato olayı
O kadar isimden sonra gidip Diagne'ye o kadar para vermemiz
Kimsenin yüzüne bakmadığı hale gelmiş Mitroglou'ya verilen ücret
Şimdi Diagne'nin satılamaması
Falcao'nun 1.5 aydır beklenmesi

Söz konusu forvet ve transfer kelimeleri bir araya gelince neresinden tutarsak tutalım elimizde kalıyor ...

Buyuk kulup gibi davranmayi ogrenemedik.

Bugun olmadi mi Falcao? Yarin 2. alternatif ile anlasıp kapa bildirirsin alsin Monaco Falcao sunu g. ne soksun ondan sonra!!

Ama nerdeee?

Kisisel olarak Falcao yu alacagimiza Onyekuruyu tapusuyla almayi tercih ederdim.

Ileriye de git ligue2 den bi santrafor al diagneden daha iyi oynar zaten.

5 yasindaki cocugu sut almak icin markete yollarim ama albayraki asla gondermezdim. 1 saat degil 1 ay biri sutu alip getiremezdi. Sut yerine ayran getirirdi en iyi ihtimal

Gelip gelmemesini geçtim bu durum takım üzerinde olumsuz etki bırakıp sinerjiyi bozacaktır. Her mağlubiyette ve kaçan golde bu sayfa yeniden açılıp huzursuzluk ortamı olacak. Forvete hiç takviye gelmese bile bizim şu an ki takım dahi ligi alabilecekken bu durum bizi sert bir handikapa sokuyor. Yönetim resmen kendi kendine sıkıyor, hiç ilgilenmesek yada vaktinde vazgeçsek kimse ses etmezdi

Artık b planı varsa ( samatta) yarın açıkla , boş ver falcaoyu ama biliyoruz ki b planı falan yok

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah küme düsersiniz as monuco

tenor.gif

alan transferi sezonun kapanmasına kac gun kala yatmıstı. b planı icin kac gun marj bıraktıgımızı anlamak icin soruyorum.

Sturridge kaçsın, kaçan o olsun. Abi sakat adam sakatlık geçmişi normal kariyerinden daha fazla. Yoksa o adamın trabzona gelme ihtimali var mıydı bi düşün?
Beleşe kesinlikle alınacak bir riskti, sakatlansın ne olacak bonservisi yok bişeyi yok birde sakatlanmadığını düşün.

Kardeş açıklaması bence fotodan daha rezil . Kardeş dedikleri adam futbolcuyu vermiyor , Albayrak rezillik diz boyu be

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim satirik apo 2 nezaket gösteren herkesi kardeşi zannediyor.avrupalinın nezaketinin samimiyetten kaynaklı olmadığını bilmeyecek kadar saf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt