Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuşlar önümden yesin
39217F07-AAA4-45EF-A87B-BB77EF80FA6B.webp

Nevzat Dindar: Arkadaşlar bu linç kültürünü bırakalım. Bizim bir suçumuz yok. Bakın net söylüyorum bana gelen net bilgiye göre Monaco, Atletico Madrid'den Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak. Falcao'yu hemde bedavaya Galatasaray'a verecekler. Monaco'nun öyle 5 milyon euroya falan ihtiyacı yok. Bu bana gelen net bilgidir.

yemin ederim GSTV dekiler bile dalga geciyor artik

Taraftara karşı şeffaf olmamak işte bu sureçleri yaratır.Halbuki resmi site bu transferi belli aralıklar ile anlatmış olsaydı şuan kimse yangın yapmaz ve beklerdi.Olmadığı zaman da laf etmezdi.Galatasaray taraftarı sabırlıdır ama aptal yerine konmak istemez.

Problem aynen burada zaten. Bilgilendirme olmazsa saçma sapan duyumcuların eline atarlarsa bizi olacağı bu. Ne yalan söyleyim görünce heyecanlanıyorum inanıyorum sonra patlayınca yönetime kızıyorum haklı olarak çünkü başka haber yok ortada. Ha bugün çıkıp forvet transferi iptal oldu Diagne kalacak genç scout transferi yapıyoruz dese belki kızarım ama yine her gol attığımızda coşarım.

Fanatik fenerli bir arkadasimdan dinledim:

Yıldırım iti kulüpte toplantıdaymış Terim Galatasaray’da haberi açıklandığında. Duyar duymaz “hepiniz dışarı” diye bagirmis, herkes cikarken de puro yakip masalara vuruyormuş.

Boyle bir adamı bozuk para gibi harcamaya kimse cüret edemez.

nevzat bey sıvıyor anlasılan suan

Nevzat Dindar: Arkadaşlar bu linç kültürünü bırakalım. Bizim bir suçumuz yok. Bakın net söylüyorum bana gelen net bilgiye göre Monaco, Atletico Madrid'den Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak. Falcao'yu hemde bedavaya Galatasaray'a verecekler. Monaco'nun öyle 5 milyon euroya falan ihtiyacı yok. Bu bana gelen net bilgidir.
oje sürmeye gidiyorum buna

Sevgili arkadaşım, sen belki tecrübeli olmayabilirsin, hatta yorum yapanlar fikir verenlerde futbol yönetiminde tecrübe sahibi olmayabilir ama birçok insan az çok insan ilişkilerinin, medya yönetiminin, ticaretin nasıl işlediğini biliyor. Bazı genel kurallar vardır acemilik saçmalık yaparlarsa tabiki fikirler ortaya çıkar ki bence çoğu kişi haklı. Eğerki yönetim 30 milyon taraftarı temsil ediyorsa yaptığı hamlelere gönderdiği transfer ekibine dikkat edecek.

Sadece transfer konusunda;

1-Adamın çok iyi dil bilecek yalnızca ingilizce biliyorsa yanında çok tecrübeli kulüp tercümanı götürecek.
2-Bunlar kurumsal şirketler hem Galatasaray hem çoğu futbol kulübü öyle yemek yiyip fotoğraf çektirmekle tranfer olmuyor o işler ülkemizde olur.

Daha çok yazarımda mevzu genel hatlarıyla böyle
Ben hataları yoktur demiyorum. Ancak Seri, N'zonzi gibi marka isimleri cok ucuza getiren, Marcao, Luyindama gibi ileride iyi paralar getirebilecek oyuncuları getiren de bu yönetim.
Ben bu kadar küfüre hakarete maruz kalsam, bunlar için mi çalışıyorum ben yahu derim. Fiko gibi cebimi doldurma derdine düşerim. Taraftarların linci yüzünden Albayrak'ın itibarı yerle bir oldu. Bugün şirketinde bir denetime çıksa, okul servisi şoförleri bile arkasından fazia ehe mehe diye dalga geçecek.
Eleştirebiliriz, kızabiliriz ve oldukça haklı sebeplerimiz de var. Ama senin benim gibi taraftarları mutlu etmek için emek veren insanlara küfretmek, hakaret etmek, itibarıyla oynamak bizlere yakışmaz.

SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

merhaba arkadaşlar iyi nöbetler. yerli stoper konusu hız kazandı gelişme olabilir bilginize

her ne yazarsan yaz çok mesnetli bulamayacağım... eğer Avrupa`da başarı ve güzel futbol ise istediklerin, Galatasaray ve ve Türkiye için en büyük başarıları da eleştirdiğin adam yaşattı. Milli takımı ilk kez Avrupa şampiyonası finallerine sokan kendisi, toplam 4 kez katıldığımız Avrupa şampiyonasına 3 kez sokan, birinde çeyrek final yaşatan kendisi, UEFA kupası alan kendisi. Bunların hiçbiri futbol oynamadan psikoloji ile olacak işler değil.
Galatasaray bir spor kulübüdür ve esas olan sportif başarıdır. 20 kupa kazandırmış birisi de hali ile o klubün efsanesidir...
efsanesi değil mi dedim ?

neden kımseyı elestıremıyoruz bız ya

dunya kupa kazandı tek bı klup bulamıyor mourınho o da efsane degıl mı ?

amaç sadece kupa kazanmak olmasın dıyorum

lıgın ılk macına bakıyorum dalga gecer gıbı selcuk oynuyor. ve oyanan oyun gecen sene kı deplasman oyunlarının bırebır aynısı dıyorum.

donk dedıgın adam n dıayı kestı gece sene derbılerde bu sene selcuk ılk 11 oynuyor. 15 20 pasta orta saha gecılıyor

hocanın en sevdıgı futbolcusu belhanda elını kollunu sallıyor dolasıyor sahada

ben bunları dıyorum kuş diyor herkes

surada belkı 100 200 uye vardır antuda bjk forumlarında yazan. ama kuş falan degılım kanıtları dokerım utanır burda ınsanlar.

he boyle cocukca seylerle ugrasacakta degılım ama burada zamanında luce ısmı gecerken heyecandan altına edecek adamlar luceye sallamasın zamanında tupcuyle verılen pozlarda o ımzanın atıldıgını gosterdıklerı sahne sırasında burda neler neler yazıldı unutulmasın bugun herkes Fatih hocam dıyor.

geçmişi unutmadan yazsınlar yeterlı benım ıcın. burda Fatih hocam diyenler geçmişte sallıyordu hocaya.

hatta bı cogu burada ordu mersın macları sonrası konusacaktın hocam ama sen gıttın bu tff ye hoca oldun dıyordu. Bugun kımse artislik yapmasın o yüzden

Klübümüzün efsanesidir hakkını yemem ama ortada futbol yok 2 senedir avrupa karnemiz ve lıg deplasmanları ortada. Bu sene kı baslangıc deplasmanı da aynı futbolla olunca uzuldum halıyle

neyse bırakalım bakalım zamanı

kavga varmış kaçırmışız

bildirim özelliği istiyorum kavga çıktığında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt