Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik fenerli bir arkadasimdan dinledim:

Yıldırım iti kulüpte toplantıdaymış Terim Galatasaray’da haberi açıklandığında. Duyar duymaz “hepiniz dışarı” diye bagirmis, herkes cikarken de puro yakip masalara vuruyormuş.

Boyle bir adamı bozuk para gibi harcamaya kimse cüret edemez.

Bunu bir çok yerde okudum o senede Biz Şampiyon olmuştuk diye hatırlıyorum.

Ben hataları yoktur demiyorum. Ancak Seri, N'zonzi gibi marka isimleri cok ucuza getiren, Marcao, Luyindama gibi ileride iyi paralar getirebilecek oyuncuları getiren de bu yönetim.
Ben bu kadar küfüre hakarete maruz kalsam, bunlar için mi çalışıyorum ben yahu derim. Fiko gibi cebimi doldurma derdine düşerim. Taraftarların linci yüzünden Albayrak'ın itibarı yerle bir oldu. Bugün şirketinde bir denetime çıksa, okul servisi şoförleri bile arkasından fazia ehe mehe diye dalga geçecek.
Eleştirebiliriz, kızabiliriz ve oldukça haklı sebeplerimiz de var. Ama senin benim gibi taraftarları mutlu etmek için emek veren insanlara küfretmek, hakaret etmek, itibarıyla oynamak bizlere yakışmaz.

SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence n zonzi ve seriyi getiren hocanın ekibi.

emre ve falcao konusu yonetım konusuydu ıkı transferde bak neler yasandı

Yauv kus olsa ne yazar arkadaslar

Gelsin yazsinlar

Misal burda varsa soylesinler acik acik

Guzel guzel konusur tartisiriz

Misal ben birine sormak isterim, 6 senedir kupa gormedin altimizda ezim ezim ezildin ne hissediyorsun diye sormak isterdim

ulan serbayda az sinir krizi geçitmemişti gecen yıl. ulan takımda forvet yoktu transfer yapılmıyor sabahın körunde gs tvye cıkmıs abuk subuk el kol harekelterı yapıp 20 sanıyede bı kelıme soyleyıp taraftarları elstiriyordu :Asd:
sözelci hergele :asd:

tff mi dedi girin fb macında adamları dövün hakeme sövün diye.

mersin ordu macların da da mı tff dedi ?

dunya kupası fınallerınde bıle ne haklar yenıyor

hep hakkımız yenıyor ama son 10 sene heryerde bız varız

su mağduruz konusu cok sıktı. Birazda biz sebep oluyoruz.

son basaksehır macında bıle ortamı gerdık cunku lıgı futbol oynayan degıl psıkolojıyı yoneten kazanıyor. O dk sonrası zaten basaksehır cozuldu trıbunler ateslendı mac degıstı yoksa koca lıg ne oynadıkta sampıyon olduk ? tek deplasman macın yok ıyı oynadıgın

ıc saha kurtarmıstır ft yı de yonetımıde.

8 degıl 18 de olsa kapanır dedıgı gun sampıon olmustuk

bırazda kendımıze bakalım. gıt gıde antıpatik oluyoruz cunku. eskıden sevılmeyen bı fb vardı sımdı 17 onlar 1 biz. Ha cok mu umurumda degıl ama yınede aynaya bakmak lazım.
herhalde biz variz ve olacagiz. Hakemler paso penaltilarimizi yesin, aleyhimize habire düdük calsinlar ondan sonra sakin dursunlar. yok öyle dünya.

Yauv kus olsa ne yazar arkadaslar

Gelsin yazsinlar

Misal burda varsa soylesinler acik acik

Guzel guzel konusur tartisiriz

Misal ben birine sormak isterim, 6 senedir kupa gormedin altimizda ezim ezim ezildin ne hissediyorsun diye sormak isterdim

Bu sene 1/1 yapıp şampiyon oldular ya kardeşim ne cüretle sorabilirsin böyle bir soru

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eee ne bu şimdi.... Falcao bitmedi ise bunu paylaşması ağır geldi zekalılık olur ki bundan bu tür hamle beklemem açıkçası.

Buda var üstelik paylaşımında... kuş avı
IMG_20190822_145525.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt