Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.692
- 3.698
- 698
Orada küçük çocuğuyla yürüyor adam iyice paranoyaklaştık artık bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada küçük çocuğuyla yürüyor adam iyice paranoyaklaştık artık bence
Fanatik fenerli bir arkadasimdan dinledim:
Yıldırım iti kulüpte toplantıdaymış Terim Galatasaray’da haberi açıklandığında. Duyar duymaz “hepiniz dışarı” diye bagirmis, herkes cikarken de puro yakip masalara vuruyormuş.
Boyle bir adamı bozuk para gibi harcamaya kimse cüret edemez.
olsun bu ortamda yeni kavgalarin cikmasi an meselesi
isim ?
bence n zonzi ve seriyi getiren hocanın ekibi.Ben hataları yoktur demiyorum. Ancak Seri, N'zonzi gibi marka isimleri cok ucuza getiren, Marcao, Luyindama gibi ileride iyi paralar getirebilecek oyuncuları getiren de bu yönetim.
Ben bu kadar küfüre hakarete maruz kalsam, bunlar için mi çalışıyorum ben yahu derim. Fiko gibi cebimi doldurma derdine düşerim. Taraftarların linci yüzünden Albayrak'ın itibarı yerle bir oldu. Bugün şirketinde bir denetime çıksa, okul servisi şoförleri bile arkasından fazia ehe mehe diye dalga geçecek.
Eleştirebiliriz, kızabiliriz ve oldukça haklı sebeplerimiz de var. Ama senin benim gibi taraftarları mutlu etmek için emek veren insanlara küfretmek, hakaret etmek, itibarıyla oynamak bizlere yakışmaz.
SM-A105F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
git renktas, 35 ulke gezdim filipinler ve kolombiya'yi tek gecerim bekarsanCok abartiyoruz sanki futbolu ya
Yokmu soyle 3 4 kafa dengi arkadas burdan seneye kolombiyaya tatile gidelim
Dun ki hatunlardan sonra canim kolombiyaya gitmek istedi
Yav nevo s...rme belani. Gecende yöneticiler sana carsamba kap persemde istanbula gelecek dediydi guyaNevzat Dindar : Yöneticilerin bana söylediği, her şey Kalinic'e bağlı. Monaco Kalinic'i alırsa Falcao'yu bırakacak, Galatasaray bonservis ödemeyecek
brugge bu yıl sadece premier lige 50 milyonluk satış yaptıKapat kapat dükkanı kapat,club bruggün 15e oyuncu aldığı bir futbol piyasasında....

Bana Bengal gibi geldi ama güzel hayvan sonuç olarakBengal kaplanı da değil jaguar zaten![]()
herhalde biz variz ve olacagiz. Hakemler paso penaltilarimizi yesin, aleyhimize habire düdük calsinlar ondan sonra sakin dursunlar. yok öyle dünya.tff mi dedi girin fb macında adamları dövün hakeme sövün diye.
mersin ordu macların da da mı tff dedi ?
dunya kupası fınallerınde bıle ne haklar yenıyor
hep hakkımız yenıyor ama son 10 sene heryerde bız varız
su mağduruz konusu cok sıktı. Birazda biz sebep oluyoruz.
son basaksehır macında bıle ortamı gerdık cunku lıgı futbol oynayan degıl psıkolojıyı yoneten kazanıyor. O dk sonrası zaten basaksehır cozuldu trıbunler ateslendı mac degıstı yoksa koca lıg ne oynadıkta sampıyon olduk ? tek deplasman macın yok ıyı oynadıgın
ıc saha kurtarmıstır ft yı de yonetımıde.
8 degıl 18 de olsa kapanır dedıgı gun sampıon olmustuk
bırazda kendımıze bakalım. gıt gıde antıpatik oluyoruz cunku. eskıden sevılmeyen bı fb vardı sımdı 17 onlar 1 biz. Ha cok mu umurumda degıl ama yınede aynaya bakmak lazım.
bu kez an ve an takipteyim renktaş
siperleri terk etmeyelim
leopard iste .d ama manidar yaptigiBengal kaplanı da değil jaguar zaten![]()
galatasaray intikam tugayları olarak eylemlerimiz devam edecektirçok tehlikeli adamsın berkay. Seninle aramı olumlu tutmalıyım
git renktas, 35 ulke gezdim filipinler ve kolombiya'yi tek gecerim bekarsan![]()
Yauv kus olsa ne yazar arkadaslar
Gelsin yazsinlar
Misal burda varsa soylesinler acik acik
Guzel guzel konusur tartisiriz
Misal ben birine sormak isterim, 6 senedir kupa gormedin altimizda ezim ezim ezildin ne hissediyorsun diye sormak isterdim
Eee ne bu şimdi.... Falcao bitmedi ise bunu paylaşması ağır geldi zekalılık olur ki bundan bu tür hamle beklemem açıkçası.
Savaş Çorlu: Fatih hoca Atınç Nukan ve Semih Kaya'dan bir tanesini seçecek ve bu 2 oyuncudan birisi kadroya katılacak.