Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao sürecinde yaşananları kafamda canlandırmaya çalışıyorum.

Monaco Slimani ve Ben Yedder transfer etmeden önce biz Falcao ile anlaştık şeklinde haberler vardı. Kulübüne size forvetlerinizi tamamlayıncaya kadar bekleriz mi dedik? Bunun dışında bir ay beklemenin hiç bir mantığı yok.

Bugün Monaco kötü gidişini de göz önünde bulundurarak medyaya yansıyan kadarıyla Falcao'yu bırakmak istemiyor. Bırakmak istemeyen bir Monaco yeni bir forvet transferi düşünmüyor ise Falcao Monaco'da kalır.
Bizim Falcao ile anlaşmış olmamız hiç bir şey ifade etmiyor. Sonuçta Monaco'nun sözleşmeli oyunusu.

Süreci kafamda bir türlü oturtamıyorum.

Geçmişten ders almış olmalıyız. Acaba bizim bir B planımız var m?
B planımız at inip esege binme şeklinde genelde

Falcao’ya 3 milyon verip bu transferi bitirmek gerek taraftar bu kadar odaklanmışken kaçarı yok sponsor karşılasın gerekirse maaşının 2 milyonunu Falcao’yu katalım. Çünkü bunların daha iyi bir forvet alma ihtimali şu andan itibaren SIFIR

Zaten Alan transferi başlı başına bir rezillikti . Bunun üzerine A.Albayrak o gorevde bir dakika daha durmamalıydı . Yeter artık . Millet dalga geciyor . 100 yıllık kulübün prestijini mahvettin

İşin içinde menajerler olmasa bunlar N'zonzi falan da getiremezlerdi. Oyuncu Roma'da istenmeyince CL ve yüksek maaş sayesinde bizi seçti o kadar. Ortada yönetim açısından bir transfer başarısı yok yani. Bizim için büyük şans bu transfer. Yoksa alabilecekleri max. Mensah olurdu.

Klüpte iletişim sıfır ya çık artık bir açıklama yap ya önüne gelen konuşuyor.Bu gidişle herkes soğuyacak yeter ya emre mor da aynısı oldu.

sağ bek umarım şener yada linnes oynar yoksa orayada transfer lazım mariano futbolu bıtırmıs kafasında yuksek maasımı alır seneye gıderım dıyor resmen

monaconun forvet alacagı konusu sankı hıkaye gıbı

ahmet bulut 1 hafta once bı forvet daha alacaklar o zaman gelecek dedı sımdı hala yıne bı forvet alacaklar dıyor. E slımanı ne defans mı ?

tek kulvarı lıg olan monaco 7 forvetı ne yapacak. Kı bı tane forvetı kasımda donuyor sahalara kı en pahalı ısımlerınden bırı o forvette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt