- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
S.a gitmedi mi daha Diagne denen ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B planımız at inip esege binme şeklinde geneldeFalcao sürecinde yaşananları kafamda canlandırmaya çalışıyorum.
Monaco Slimani ve Ben Yedder transfer etmeden önce biz Falcao ile anlaştık şeklinde haberler vardı. Kulübüne size forvetlerinizi tamamlayıncaya kadar bekleriz mi dedik? Bunun dışında bir ay beklemenin hiç bir mantığı yok.
Bugün Monaco kötü gidişini de göz önünde bulundurarak medyaya yansıyan kadarıyla Falcao'yu bırakmak istemiyor. Bırakmak istemeyen bir Monaco yeni bir forvet transferi düşünmüyor ise Falcao Monaco'da kalır.
Bizim Falcao ile anlaşmış olmamız hiç bir şey ifade etmiyor. Sonuçta Monaco'nun sözleşmeli oyunusu.
Süreci kafamda bir türlü oturtamıyorum.
Geçmişten ders almış olmalıyız. Acaba bizim bir B planımız var m?
diagne de gitsin de 17 yaşındaki kıvırbaşla çıkarsın maçlaraS.a gitmedi mi daha Diagne denen ...
S.a gitmedi mi daha Diagne denen ...
Verilirse kıyamet kopar.Bu şikeciler iyice taktı şu hak etmedikleri şampiyonluklara. Nihat her an açıklar bence verildiğini.
Diagne bu sezon bizimle. Tek forvetimizS.a gitmedi mi daha Diagne denen ...
En iyi yaptığı iş
Gitsin memleketinin takımına hizmet etsinAlbayrak istifa edicektir tribünler gerekli tepkiyi verirse ama vereceği konusunda şüpheliyim..
MusleraOlur mu
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Feghouli-Seri-Nzonzi-Belhanda
Diagne-Falcao