Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün tweet'ir da bir video vardı.
Falcao çocuklarını gezdirmeye çıkmıştı ve sol ayağı üzerine tam basamiyordu.
Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.
Umarım van persie gibi bile bile sakat adam almayız.
Yaptı zaten ve o yüzden bırakmadı 3'e. 4'e bıraktı. Ama sen önce 3'ü kulübüne verseydin Fener işin içine girmeden bitirirdin bu işi ve 1 milyon cebinde kalırdı.Biz Akbaba’yı 3’e bitirecekken Fener teklif yaparsa ki yapardı Fenerbahçe sempatizanı başkanları sana 3’e falan bırakmazdı tıpkı Muriqi de olduğu gibi
Yok ben anlatamadim belki sozlesme fesih bedeli okadardir diyorum yani belki koydurmustur adam son senemde bu kadar verirsem giderim diye
hocalığıdır benzeyen belki deTudor hariç hepsine benziyor gerçekten ama Tudor n alaka
Bu kim ?
KAsap et derdinde koyun can derdinde Allahim yaDün tweet'ir da bir video vardı.
Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.
Neden? Zaten bize gelmek isteyen Falcao'yu daha da mı bize getirmek istiyorsun?Monaco'ya Fransızca küfürlü beste daha uygun olabilir.
ZuahhahhaahahDün tweet'ir da bir video vardı.
Bu kim ?