Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün tweet'ir da bir video vardı.
Falcao çocuklarını gezdirmeye çıkmıştı ve sol ayağı üzerine tam basamiyordu.

Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.

Umarım van persie gibi bile bile sakat adam almayız.

:D:D:D

Atleti,united, monaco
No pones alla ,fenere K.O

Te llaman el tigre latino
Aqui estás Golcao

Lalala llala
Falcao,falcao
Lalalal lalalala
Vamos Golcao x2

Atleti united monaco
Oraya koyma fenere ko

Latinler seni cagirirdi kaplan
Burada adin golcao

Haydi golcao

Biz Akbaba’yı 3’e bitirecekken Fener teklif yaparsa ki yapardı Fenerbahçe sempatizanı başkanları sana 3’e falan bırakmazdı tıpkı Muriqi de olduğu gibi
Yaptı zaten ve o yüzden bırakmadı 3'e. 4'e bıraktı. Ama sen önce 3'ü kulübüne verseydin Fener işin içine girmeden bitirirdin bu işi ve 1 milyon cebinde kalırdı.

Kac gündür totem yapıp yazmadım foruma falcaoyla ilgili bir sey ama adamdan soğuttular harbiden dünyada tek falcao yok zaten onu da monaconun vereceği yok en iyisi tabiki onun kalitesinde olamaz ama işimizi görecek alternatif forvet almak batshuayi aboubakar bunlar hep fırsat transferi bence

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok ben anlatamadim belki sozlesme fesih bedeli okadardir diyorum yani belki koydurmustur adam son senemde bu kadar verirsem giderim diye

Öyle bisey olsaydi zaten Bu Kadar uzun sürmezdi güzel renkdasim. Falcao bize gelmek istiyor zaten. Verirdik eline 3-4 Milyon hep FFP ye girmezdi hemde Monacoyla ugrasmazdik. Ama kesinlikle öyle birsey yok

Büyük ihtimal adam sakat ve sağlık testi için zaman geçiriyorlar.Yoksa başka bişey kimsenin aklına gelmiyor.satacak olan şimdiye kadar satardi.2 forvet aldılar hala satmiyorlarsa başka bir nedeni olamaz.

KAsap et derdinde koyun can derdinde Allahim ya

Zuahhahhaahah

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt