Transfer Nöbeti (ARŞİV 28)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 milyon istedikleri kesin gibi.Bizimkiler de vermesinler bi zahmet.Falcao da olsa 33 yaşında 1 sene sözleşmesi kalmış adama 5 milyon şu şartlarda çok büyük israf olur.Ben olmayacağına hazırladım kendimi.

Alternatif de almayıp Diagne'yle kansere devam edeceğiz.
DİAGNE Mİ DEVAM ETMEK Mİ!!!?

untitled.webp

Bu dönemde tüm gazetecilerin,muhabirlerin ve duyumcuların kolpa olduğu ortaya çıktı.

Ben artik bu duyumcu olarak gecinen tayfanin g.t olması icin Falcao transferinin yatmasini bile isterim. Adamlari fazla şişirdik. 2 3 takipci icin yapmayacaklari sahtekarlik kalmamis.

Ha şimdi g.t olmak yerine yine üste de çıkmaya çalışabilirler yönetime saydırma taktigine geçip. Herturlu hareket beklenir

Yok mu Falcao dan başka hiç mi gölcü yok? Dünyanın sonumu bende gelmesini istiyorum lakin olmuyorsa artık başka oyuncuya yönelmek gerek.
Bu yazdıklarımı daha önce de yazmıştım. Tamamen benim tahminlerim. Okumayabilirsiniz.

Falcao konusundaki ısrar nedeni tamamen ffp... İlk etapta menajer gelip Galatasaray'a Falcao'yu size bonservissiz getirebiliriz. Yıllık şu kadar maaş talebini karşılarsanız sizde oynar dedi. Bizimkilerin bonservis konusunda sıkıntısı olduğu maaş bütçelerini düşürdükleri için pazarlıklara başladılar ve bence anlaştılar. O anda Abdül kendini tutamadı ve bir taraftar edasıyla hareket etti. Fotolar paylaşıldı transfer %99 bitti denildi vs... Süreçleri biliyorsunuz zaten. Ancak Monaco bu olaylar sonrasında yöneticiler ve taraftarların bu kadar çok istemesini fırsat bilip Galatasaray'dan bonservis istedi. İşte tam da bu anda tekerin lastiği patladı. Çünkü Galatasaray ffp yüzünden bonservis ile oyuncu alamayacaktı. Bu yüzden de transfer bir anda çıkmaza girdi. Burada menajerlerin herşey hallolmadan bu iş bitmiştir demelerinin de rolü büyük. Bakarsanız bu paylaşımı sadece Abdül değil Falcao'da yaptı. Falcao'nun Galatasaray paylaşımları, Muslera'yı takibi, Donk'un gel artık ligin başlamasına 1 hafta kaldı demesi falan gibi durumlar Abdül'den değil menajerlerin patavatsızlıklarından kaynaklı bir durum.

Bu saatten sonradır ki Galatasaray Monaco ile görüşmelere başladı. Normal şartlarda yönetim Falcao ve menajeri ile anlaşacak ve Monaco kısmını Falcao tarafı çözecekti. Ama bence Moncao iyi direniyor bu konuda ve 5 milyondan 1 kuruş aşağı inmediler. Son güne kadar da ineceklerini düşünmüyorum. Son gün artık Monaco Falcao'nun maaşından kurtulmak isterse iyi tamam deyip verebilir. Falcao'dan verim alacağını düşünürlerse satmıyoruz Falcao Monaco'nun oyuncusu olarak kalacaktır denebilir. Bekleyip göreceğiz.

Bunları anlatmamdaki sebep ise başka golcü mü yok sorusuna cevap verebilmek içindi. Başka golcü olsa da bonservissiz olması gerekiyor bence. Zira bunca olaydan sonra para ile alınacak bir santrafor yerine Monaco'ya 3-5 verilir Falcao getirilir ve bu çıkmaz ve taraftar gözündeki hayal kırıklığının önüne geçilirdi.

5 milyon istedikleri kesin gibi.Bizimkiler de vermesinler bi zahmet.Falcao da olsa 33 yaşında 1 sene sözleşmesi kalmış adama 5 milyon şu şartlarda çok büyük israf olur.Ben olmayacağına hazırladım kendimi.

Alternatif de almayıp Diagne'yle kansere devam edeceğiz.

5 Milyon fazla falan değil kandırmayın kendinizi..

Adam şampiyonlar liginde 2 galibiyet aldırsa bonservisini çıkarır..

Denizli ve konya maçlarında oynasa 2 galibiyet gelirdi.. rüzgarı arkamıza alırdık..

Forması en az 100 bin satar..

Tribünlere taraftar çeker...

Yaşı 33 müş.. olablir.. 3 sene adam gibi bir golcümüz olur.. seneye Diagne satılır yanına genç bir arkadaş alınır..

Uzatmasınlar versinler 4..5 alsınlar .. psikolojik olumsuzluğu kaldırmış oluruz..

Ben transferden coktan vazgectim. Bu saatten sonra yerli bi çöp dışında adam gelmez gibi. Açığı kimle kapatacaz onu dusunuyorum sadece

Hocayı çok seviyorum ama kusura bakmasın Galatasaray ı çok daha seviyorum.Eğer iyi bir forvet stoper orta saha aldırmazsa şu 5 günde kendisinin de hatası olur.Almadılar diyemez.Masaya yumruğunu vuracaksın.Bu transferler yapılmadan başarılı olamayız diceksin.Olmadı çıkıp basın önünde mesajını vereceksin baskı altına sokacaksın yönetimi.Yönetim bugün gitsin benim umrumda değil yalandan şişirildiklerini görebiliyorum.Bu camiadan Dursun gibi bir facia geçtiği için seviye o kadar düştüğü için onun kadar kötü olmamak başarı değil.Sen Galatasaray başkanıysan bütün transferleri yapacaksın.Sonra hoca sorumlu olur.
Para vermeden bakkaldan bir şeyler almayı denesene.

Seneye Bitiyor.Aslında Mantıklı Olan Bu kadar Yüksek Maaş Alan Yaşlı Oyuncuyu bonservissiz bırakmaları Ancak Bırakmıyor Adamlar.
Süreci kötü yönettik. Nzonzi’yi 2 seneliğine sadece 500 bin euroya kiralama gibi bir anlaşma yapabilirken Falcao’yu 40-45 gündür transfer edememek tamamiyle bizim sorunumuz. Hiç Monaco 5 milyon istedi vermedik demesinler 2. Hafta 3. Hafta kalksalardı masadan kimse bir şey demezdi

Diaby gelirse en azından Onye'ye yakın bir performans sergiler. Diaby sol kanata geçer ve hareket getirir, Babel forvet oynar. Bu şekilde bile Diagne'li kadrodan 10 kat iyidir.

Her transfer donemine buyuk umutlarla giriyoruz ama hep husran be.zaten dersten de kaldim depresyondayim ag.

Para vermeden bakkaldan bir şeyler almayı denesene.
Bakkaldan para vermeyerek ücretsiz bir şeyde kiralayamazsın saçma mantık. Ya da Caceres’in bonservisi elinde stopere alman çok mu zor ? 10 numaranın ne olacağı belirsiz Ben Arfa’yı bonservissiz alman çok mu zor ? Fatih Terim’i suçlamıyorum burada yönetimi suçluyorum ben. Son 2 haftadır çok lakaytlık yaptılar

Süreci kötü yönettik. Nzonzi’yi 2 seneliğine sadece 500 bin euroya kiralama gibi bir anlaşma yapabilirken Falcao’yu 40-45 gündür transfer edememek tamamiyle bizim sorunumuz. Hiç Monaco 5 milyon istedi vermedik demesinler 2. Hafta 3. Hafta kalksalardı masadan kimse bir şey demezdi
Aynen o şekilde olmalıydı bu durum. Bonservis talebi olduğu anda masadan kalkıp menajerlere çözebilirseniz çözersiniz. Biz başka bir oyuncu almadan önce çözerseniz buyurun gelin denilmeliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt