Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Çoğu fubolcu hakkında atıp tutuyorsun zaten böylede,Damiao dediğin adamın durumunu daha net bilmiyorsun,Adam Avrupada oynamak istiyordu zaten yıllardır ve Brezilya Liginde kendini yeterince kanıtladı zaten son yıllarda düşüşe geçmesi kötü olduğu için değil artık o ligden ayrılmak istediği içindi,Adam İnternacionalde ligi mahvediyordu ondan sonra sıçrayamadı Avrupaya en formda döneminde çünkü genelde yedek forvet için istendi Avrupanın dev takımlarına onun potansiyelini köreltti bu durum,Real-Arsenal falan istedi adamı sonra bi şekil kaldı Brezilyada,Sonrada Avrupaya açılamayınca Brezilyada vasat yıllar geçirdi ama bu adamın forvet özellikleri üst düzey ve Avrupa Arenasında çok daha farklı olacaktır,Bizim ligdeki çoğu forveti sollar.

ahh ahh bu yöneticisi,hocası,taraftarı aynı kafa halbuki brezilyada cruzerioyu takip eden 2-3 gazeteci , 2-3 taraftara sorsan ağzının payını alacaksın ama neyse..
ayrıca attığım tuttuğum hiç bir oyuncu hakkında yanılmadım ,en çok yanıldığım chedjoudur ki bu adam tank gibi dedim hala ardındayım sözümün ,mesela siz burda tarık transferinde sevinçden dans ederken ben üçüncü sınıf açık oyuncusu demişdim.

Son düzenleme:
ahh ahh bu yöneticisi,hocası,taraftarı aynı kafa halbuki brezilyada cruzerioyu takip eden 2-3 gazeteci , 2-3 taraftara sorsan ağzının payını alacaksın ama neyse..
Haha yaw sanki gerçekten konuştun bu adamlarlada böle laf yapıyorsun?Adam Brezilyada zaten isteksiz memnun olmamaları normal,Herkesin övdüğü Pato bile 10 civarı gol attı orda yani düşün bu adamlar orada %100'leriyle mi oynuyor?Libertadoreste falan çok daha istekli oynuyorlar ne sanıyosun Brezilya Ligini?

Haha yaw sanki gerçekten konuştun bu adamlarlada böle laf yapıyorsun?Adam Brezilyada zaten isteksiz memnun olmamaları normal,Herkesin övdüğü Pato bile 10 civarı gol attı orda yani düşün bu adamlar orada %100'leriyle mi oynuyor?Libertadoreste falan çok daha istekli oynuyorlar ne sanıyosun Brezilya Ligini?

ben sallamam ,bak geçmiş mesajlarıma doğrumu çıkmışım yanlışmı... twitterde venezuelladan,arjantine,romanyaya kadar scoutluk yapan adam kayıtlıdır,buda benim merakım birde yabancı dil bilirim, çalış seninde olur

ben sallamam ,bak geçmiş mesajlarıma doğrumu çıkmışım yanlışmı... twitterde venezuelladan,arjantine,romanyaya kadar scoutluk yapan adam kayıtlıdır,buda benim merakım birde yabancı dil bilirim, çalış seninde olur
Yanlış kayaya çarptın,Damiao 2-3 yıldır takip ettiğim ve çoğu maçını izlediğim bir adam ve transfer durumlarını da biliyorum,neden sözleşmesini bitirdiğinide bu yüzden rahatım transfer edilmesi konusunda,Yanılıcaksın zaten gelirse,Çok iyi bir forvet olduğu belli senin karalamanla bu gerçek değişmez zaten.

leandro damiano hakkında Brezilyalılarla konuşdum, cruzeiro kiralık kontratını uzatmamış,taraftarları ne büyük bidondu diye dalga geçiyor ,bunu 3 çin klübüne önermişler ,2 tanesi kabul etmemiş ikinci ligde oynayan takım ise yıllık 500 bin dolar veririm demiş..dediklerine göre adamın futbolla alakası kalmamış tam bir bidon diyorlar ve menejeri kekleyecek takım arıyor diyorlar.
Ziya kimmiş şu Brezilyalılar

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telles melo bruma amrabat gidenler

Carole bilal jpk jose gelenler allah belanı vrrsin hamza.

Yani foruma küfür yazmıyorumda şu an ağzımdan çıkanları tahmin bile edemezsiniz.

hamza şu takımı izleyip utanıyormusun şu kadro planlaması senin eserin.

Vizyonu olmayan amatör kümede hocalık yapabilecek bir adamı getirdik sneijderin hocası yaptık.Geçen yıl şansa bala 3 kupa aldık kendiside dedi zaten...

Yanlış kayaya çarptın,Damiao 2-3 yıldır takip ettiğim ve çoğu maçını izlediğim bir adam ve transfer durumlarını da biliyorum,neden sözleşmesini bitirdiğinide bu yüzden rahatım transfer edilmesi konusunda,Yanılıcaksın zaten gelirse,Çok iyi bir forvet olduğu belli senin karalamanla bu gerçek değişmez zaten.

evlat kendini madara etme ,sana hemen bir link atayımda anlıyorsan okuda feyiz al,adamların lig bitmesine 1 maçı olmasına rağmen bunu sepetlemişler,kiralık sözleşmesini uzatmamışlar

https://www.espnfc.com/cruzeiro/story/2736791/cruzeiro-release-ex-brazil-striker-leandro-damiao

Damiao'yu istememe gibi bir lüksümüz yok bence.Alabilecegimiz en iyi oyuncu o.Fazlasini asla alamaz bu capsizlar.Umut ile Burak'tan bin kat iyidir ayrica

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olcan müthiş orta açıyo 3 adrese teslim orta 3 gol bence yasinin yerinde oynamalı transfer olmassa ...

Musti sol ayaklıymış ya Olcanı o çalıştırıyodur Sino ile

Denizli'ye bir kerede hangi mevkilere transfer yapılacak diye sorulsa en azından daha kaç transfer olacak anlaşılır.

beyler kanat transfere gerek yok
olcan ptt 1. ligin süperstari oldu

Sán ‏@Zizouology · 1 dk.1 dakika önce
Çeviriyi görüntüle
Damião has been garbage for the last few years. He hasn't done anything worthy of much appreciation since his days at Inter.

bu adam brezilya futbolunun pirlerinden biridir,adamın yorumu garbage ... garbage anlamını bilmeyen varsa söylerim... damiano gelirse kesinlikle burak oynamaya devam eder çünkü damiano sahada adım atacak mecali yok..

evlat kendini madara etme ,sana hemen bir link atayımda anlıyorsan okuda feyiz al,adamların lig bitmesine 1 maçı olmasına rağmen bunu sepetlemişler,kiralık sözleşmesini uzatmamışlar

https://www.espnfc.com/cruzeiro/story/2736791/cruzeiro-release-ex-brazil-striker-leandro-damiao
Sen önce adam akıllı konuş evlat mevlat deme bozdurtma ağzımı şimdi yediririm o laflarını,Sonrada boş boş konuşuyorsun ben sana durumu açıkladım anlamadın Algın pek geniş değil herhalde hala adamı sepetlemişler falan diyorsun saçma sapan.

Donk böyle oynarsa hayal kırıklığı olur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sán ‏@Zizouology · 1 dk.1 dakika önce
Çeviriyi görüntüle
Damião has been garbage for the last few years. He hasn't done anything worthy of much appreciation since his days at Inter.

bu adam brezilya futbolunun pirlerinden biridir,adamın yorumu garbage ... garbage anlamını bilmeyen varsa söylerim... damiano gelirse kesinlikle burak oynamaya devam eder çünkü damiano sahada adım atacak mecali yok..

Bu adam gavatın biri

Dovusmeyin baylar ;)

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt