Uğur Poturak
Kırmızı Üye
- 9 Mayıs 2013
- 2.321
- 51
- 738
Yahu Çoğu fubolcu hakkında atıp tutuyorsun zaten böylede,Damiao dediğin adamın durumunu daha net bilmiyorsun,Adam Avrupada oynamak istiyordu zaten yıllardır ve Brezilya Liginde kendini yeterince kanıtladı zaten son yıllarda düşüşe geçmesi kötü olduğu için değil artık o ligden ayrılmak istediği içindi,Adam İnternacionalde ligi mahvediyordu ondan sonra sıçrayamadı Avrupaya en formda döneminde çünkü genelde yedek forvet için istendi Avrupanın dev takımlarına onun potansiyelini köreltti bu durum,Real-Arsenal falan istedi adamı sonra bi şekil kaldı Brezilyada,Sonrada Avrupaya açılamayınca Brezilyada vasat yıllar geçirdi ama bu adamın forvet özellikleri üst düzey ve Avrupa Arenasında çok daha farklı olacaktır,Bizim ligdeki çoğu forveti sollar.
ahh ahh bu yöneticisi,hocası,taraftarı aynı kafa halbuki brezilyada cruzerioyu takip eden 2-3 gazeteci , 2-3 taraftara sorsan ağzının payını alacaksın ama neyse..
ayrıca attığım tuttuğum hiç bir oyuncu hakkında yanılmadım ,en çok yanıldığım chedjoudur ki bu adam tank gibi dedim hala ardındayım sözümün ,mesela siz burda tarık transferinde sevinçden dans ederken ben üçüncü sınıf açık oyuncusu demişdim.
Son düzenleme: