Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor ileri üçlüde Belhanda, Ben Arfa, Gomis üçlüsünü görmek istiyormuş.

Silahı sen mi dayayacaksın?, Tarık' a niye dayamadın kaç yıldır?...

Bazen her kurum derinliklerinde yatan karanlik güclerinden faydalanmalidir.

mehmet-agar-cezaevinde-3568032_9159_o.jpg

5 dakika istemedigin oyuncu ile bir odaya sok, bir lokum, iki elektrik versin.

Biz mi gösterecegiz bu yollari gurbetten Mustafa Bey ?

abi banane bunlardan adam bir kadro yapmış yok serdar niye oynuyor yok niye tolga var diyorsun diğer koyduklarınıda alamayız diyorsun eee ne yapacaktı 3.sınıf adamlardan oluşan 11 kişilik yeni bir kadromu yazacaktı eleştirmek için eleştirmeyin.
Madem o kadar iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyor buna karşın Tolga ve Serdar'ı kadroda tutmak saçma dedim, bu yazılan kadroda o 2 eleman olumsuz anlamda dikkat çekiyor dedim. Zaten mevcut takımda Muslera ve Sneijder hariç devam etmesi gereken bir oyuncu yok bana kalırsa, yani her türlü neredeyse yeni bir 11 yapmak zorundasın. Ama zaten biz hayal dünyasında yaşıyoruz ve basın tarafından uyutuluyoruz. Gerçeğe gelecek olursak böyle bir kadronun oluşması mümkün değil. Çünkü kimler tarafından yönetildiğimizi unutmayın.

Leeds deplasmanına gitmekten çekinen teknik heyet yönetici ve futbolcuların bütün güvenliğini o dönem kurduğu ekiple sağlamıştı kral adam.

Peki, olur olmaz için yapmam ama yarın ararım reisi, şimdi geç oldu. Kırmayacağından eminim!:P...

Madem o kadar iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyor buna karşın Tolga ve Serdar'ı kadroda tutmak saçma dedim, bu yazılan kadroda o 2 eleman olumsuz anlamda dikkat çekiyor dedim. Zaten mevcut takımda Muslera ve Sneijder hariç devam etmesi gereken bir oyuncu yok bana kalırsa, yani her türlü neredeyse yeni bir 11 yapmak zorundasın. Ama zaten biz hayal dünyasında yaşıyoruz ve basın tarafından uyutuluyoruz. Gerçeğe gelecek olursak böyle bir kadronun oluşması mümkün değil. Çünkü kimler tarafından yönetildiğimizi unutmayın.

2011-2012 de Kazim Kazim bile siritmadi ilk 11 oynarken. Semih siritmadi, Emre Colak fizigi zayif halde solda siritmadi. Ölmüs bitmis Hakan Balta siritmadi. Necati mezardin cikip top oynadi.

Demek istedigim bunlar complementary peace... Kadroyu doldurmak icin, cikarlar görev yaparlar... Ama egolari, performanslari ile örtüsmeyen oyuncular takima zarar verir.

Yoksa Tolga, Serdar üzerine iki tane daha bile hoslanmadigin oyuncuyu yazabilirim ek olarak 11´e... Ama takim genel anlamda fizik olarak iyi, ve kaliteli ise, dogru topu oynuyorsan, basari gelir.

Ama bu egolari, performansinin cok önünde topcular ile olamaz. Bu tip adamlar zarar veriyor her daim takima. Istedigi kadar altinda kurumus yildiz patenti olsun.

Yalnız bu Sao Paulo kulübü Josef'in fbye 8 milyon'a transfer olduğunu şak diye açıklamıştı bir gece, noluyor demişti millet.

Bende umutu yitirinlerdenim bunlar hiç bişi alamazlar karaktersizler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt