Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silahı sen mi dayayacaksın?, Tarık' a niye dayamadın kaç yıldır?...
Madem o kadar iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyor buna karşın Tolga ve Serdar'ı kadroda tutmak saçma dedim, bu yazılan kadroda o 2 eleman olumsuz anlamda dikkat çekiyor dedim. Zaten mevcut takımda Muslera ve Sneijder hariç devam etmesi gereken bir oyuncu yok bana kalırsa, yani her türlü neredeyse yeni bir 11 yapmak zorundasın. Ama zaten biz hayal dünyasında yaşıyoruz ve basın tarafından uyutuluyoruz. Gerçeğe gelecek olursak böyle bir kadronun oluşması mümkün değil. Çünkü kimler tarafından yönetildiğimizi unutmayın.abi banane bunlardan adam bir kadro yapmış yok serdar niye oynuyor yok niye tolga var diyorsun diğer koyduklarınıda alamayız diyorsun eee ne yapacaktı 3.sınıf adamlardan oluşan 11 kişilik yeni bir kadromu yazacaktı eleştirmek için eleştirmeyin.
kaynak kimTudor ileri üçlüde Belhanda, Ben Arfa, Gomis üçlüsünü görmek istiyormuş.
Çok önemli bir duyum aldım
Leeds deplasmanına gitmekten çekinen teknik heyet yönetici ve futbolcuların bütün güvenliğini o dönem kurduğu ekiple sağlamıştı kral adam.Bazen her kurum derinliklerinde yatan karanlik güclerinden faydalanmalidir.
![]()
5 dakika istemedigin oyuncu ile bir odaya sok, bir lokum, iki elektrik versin.
Biz mi gösterecegiz bu yollari gurbetten Mustafa Bey ?
Bazen her kurum derinliklerinde yatan karanlik güclerinden faydalanmalidir.
![]()
Madem o kadar iyi bir kadro kurabileceğimizi düşünüyor buna karşın Tolga ve Serdar'ı kadroda tutmak saçma dedim, bu yazılan kadroda o 2 eleman olumsuz anlamda dikkat çekiyor dedim. Zaten mevcut takımda Muslera ve Sneijder hariç devam etmesi gereken bir oyuncu yok bana kalırsa, yani her türlü neredeyse yeni bir 11 yapmak zorundasın. Ama zaten biz hayal dünyasında yaşıyoruz ve basın tarafından uyutuluyoruz. Gerçeğe gelecek olursak böyle bir kadronun oluşması mümkün değil. Çünkü kimler tarafından yönetildiğimizi unutmayın.
Kim bu mafyadaş? Çıkartamadım şimdiBazen her kurum derinliklerinde yatan karanlik güclerinden faydalanmalidir.
![]()
Yalnız bu Sao Paulo kulübü Josef'in fbye 8 milyon'a transfer olduğunu şak diye açıklamıştı bir gece, noluyor demişti millet.
Yalnız bu Sao Paulo kulübü Josef'in fbye 8 milyon'a transfer olduğunu şak diye açıklamıştı bir gece, noluyor demişti millet.
Yani sahura dogru maicon icinde sak diye aciklama olabilir mi diyorsun