- 26 Eylül 2012
- 122.969
- 73.929
- 5.208
O resim ne la öyle adamın ten renginde çıkmış forma sankiMuhtemel transferlerimiz
![]()
![]()
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O resim ne la öyle adamın ten renginde çıkmış forma sankiMuhtemel transferlerimiz
![]()
![]()
büyük baskan saat kacta cikiyor bugün trtye?
Tudor'un sağ bek ısrarı sonrası çalışmalar hızlandı. Östersunds maçına yetişmesi istenen Tete için Ajax'a 2.5 M € önerildi. (Cumhuriyet)
Galatasaray, geçen sezonu Milan'da kiralık geçiren 22 yaşındaki orta saha Mario Pasalic için Chelsea'ye 2,5 milyon euro önerdi. (Milliyet)
transfermarkt yazdigina göre bitmistir ama yanlis bilgi verdigini görmedim bu zaman kadar.
nevzo yine sallamis belli ki,stutgart anlasmis elemanlaİmbula'ya oranla Pasalic daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor.
Adı geçtiği zaman tabiki öyle değildi ama uzun süredir kötü durumdaydıKaka'yı 3. Lig topçu yapma şenlikleri başlamış
Transfermarkt bir kaynak degil abicim, orasinin bir uluslaraso ajansi yok piyasayi takip eden. Medyadan haber toplayip, zaman zaman sitelerinden yayinliyorlar. Normalde sadece resmi olarak aciklanan transferler, sisteme girilir. Ama burada pek akilli bir mod, oyuncuyu resmi aciklama olmadan Galatasaray´a yazmis.
Cogu Galatasaray taraftari gibi o da transferin bittigini spekule etmis muhtemelen. Bunlar bazen oluyor o sitede, ve bazi patlayan transferlerde de oldu.
Aykut Kocaman: Transfer olsa da olmasa da bu takımı mutlaka şampiyon yapacağım. [hürriyet]
Böyle demiş
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kaynak olmadigini bizde biliyoruz ben bunlarin patladigini sadece bikere gördüm seneler önce.
Tamamda aga bir iddiada bulunmadilar ki, patlasinlar. Modu sikayet etsek, uyari alir.
Selon @laprovence, Galatasaray devrait payer 2,5M€ à Swansea pour le transfert de Gomis.
Türkçe meali;
Galatasaray, Gomis için Swansea'y 2.5 milyon euro ödeyecek.