Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemel transferlerimiz
DAlQxkaW0AAhSfW.png

DCl01jTXoAAnzgR.png
O resim ne la öyle adamın ten renginde çıkmış forma sanki :D

sent via GSC

Trabzonspor, Napoli'nin 28 yaşındaki forveti Leonardo Pavoletti'yi kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. (beIN SPORTS)

transfermarkt yazdigina göre bitmistir ama yanlis bilgi verdigini görmedim bu zaman kadar.

Transfermarkt bir kaynak degil abicim, orasinin bir uluslaraso ajansi yok piyasayi takip eden. Medyadan haber toplayip, zaman zaman sitelerinden yayinliyorlar. Normalde sadece resmi olarak aciklanan transferler, sisteme girilir. Ama burada pek akilli bir mod, oyuncuyu resmi aciklama olmadan Galatasaray´a yazmis.

Cogu Galatasaray taraftari gibi o da transferin bittigini spekule etmis muhtemelen. Bunlar bazen oluyor o sitede, ve bazi patlayan transferlerde de oldu.

Transfermarkt bir kaynak degil abicim, orasinin bir uluslaraso ajansi yok piyasayi takip eden. Medyadan haber toplayip, zaman zaman sitelerinden yayinliyorlar. Normalde sadece resmi olarak aciklanan transferler, sisteme girilir. Ama burada pek akilli bir mod, oyuncuyu resmi aciklama olmadan Galatasaray´a yazmis.

Cogu Galatasaray taraftari gibi o da transferin bittigini spekule etmis muhtemelen. Bunlar bazen oluyor o sitede, ve bazi patlayan transferlerde de oldu.

kaynak olmadigini bizde biliyoruz ben bunlarin patladigini sadece bikere gördüm seneler önce.

tursun saat 20:30 de trtye ciktigina göre vardir bir bildigi, demeki 1 2 saata gelir bir kap :D

Selon @laprovence, Galatasaray devrait payer 2,5M€ à Swansea pour le transfert de Gomis.
Türkçe meali;
Galatasaray, Gomis için Swansea'y 2.5 milyon euro ödeyecek.

Tamamda aga bir iddiada bulunmadilar ki, patlasinlar. Modu sikayet etsek, uyari alir.

kendin iddia ettin patladiklarini ben böyle birsey iddia etmiyorum zaten.
sadece yanlis bilgi cok nadir veriyorlar onu söyledim.
yani maicon orda yazdigna göre büyük ihtimal bizde.

Son düzenleme:
Beklettikleri Gomis öyle beklenecek bir adam değil, boştayken taliplisi yoktu, Swensea aldı, denedi olmadı tabiki Epl'de, çünkü hantal bir adam İngiltere ligine göre
Yaşlı ve sağlık sorunları da var üstelik, elbette artı özellikleri de var, yalnız bu kadar bir yatırım yapıyorsun bir oyuncuya fakat o adam Avrupa'da şampiyonlar liginde yada Uefa üst turlarda gol dahi atamaz kolay kolay onu belirteyim

Uzatmadan şunu demek istiyorum alınacak topçular ismi geçenlerse;

Bu futbolcular ile şampiyonlar liginde tur geçmek çeyrek oynamak , Uefa liginde yarı final görmek hayal..

Bu kadar bütçe ayrılmışken forvete biraz daha şartlar zorlanıp Falcao veya benzer kalitede bir isme yatırım yapılmalıydı bana göre

Keza orta saha ve defans içinde yine böyle birer tane üst düzey isme para harcanmalıdır, mümkünse 27 yaş altı orta saha maksimum 29 yaş defans olmalıdır

Mühendisliği beğenmedim , 2 sene sonra mali çıkmaza girebiliriz tekrardan sportif kadro ve başarısızlığı yüzünden

Tabi ismi geçen oyuncular üzerinden konuşuyorum henüz ortada fol yok yumurta yok

Başkan kaldıramıyor galiba hayırlısı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt