Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.131
- 2.767
- 403
Ben manyak değilim dostum hocayı düşünüyorum. Bu adama operasyon düzenleniyor bunu göremiyorsan yapacak bir şeyim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamanında kışın hem Drogba hem Sneijder gelmişti,
Zamanında kışın hem Giovanni dos santos ve Jo gelmişti.
Belhanda gitmeden kimse gelmez. Euro 3-4 ay içinde 8-9 liraları görecek. Zaten o saatten sonra da kimse almaz. Araplar mal değilZamanında kışın hem Drogba hem Sneijder gelmişti,
Zamanında kışın hem Giovanni dos santos ve Jo gelmişti.
Madem transfer yapmicaktiniz Eren i neden kadro disi yaptınız AMK (gazete ismi) isbilmez beceriksizleri
Iyi bari euro 8-9 olursa yazın clublerde hayvan gibi içeriz.Belhanda gitmeden kimse gelmez. Euro 3-4 ay için 8-9 liraları görecek. Zaten o saatten sonra da kimse almaz. Araplar mal değil
Dün de demistim kendinizi yavas yavas forvette Sinan'a hazirlayin, sonra daha az aci cekersiniz simdiden alistirma faslina baslarsaniz.
Dün de demistim kendinizi yavas yavas forvette Sinan'a hazirlayin, sonra daha az aci cekersiniz simdiden alistirma faslina baslarsaniz.
Hadi Sinan neyse de,az buçuk futbolcuya benziyor.Geçen sene şampiyonluğu ilgilendiren maçlarda kritik golleri var.Vay beee, daha kisa bir donem once santrayi Wesley Sneijder ve Didier Drogba kullaniyordu, simdi kaldikmi Mugdat ve Sinan a.