Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben manyak değilim dostum hocayı düşünüyorum. Bu adama operasyon düzenleniyor bunu göremiyorsan yapacak bir şeyim yok.

Vay beee, daha kisa bir donem once santrayi Wesley Sneijder ve Didier Drogba kullaniyordu, simdi kaldikmi Mugdat ve Sinan a.

Zamanında kışın hem Drogba hem Sneijder gelmişti,
Zamanında kışın hem Giovanni dos santos ve Jo gelmişti.

transfer olmayacagi kesinlesti bence. devre arasi transferi kolay is degil, asti bunlari.
serdar ve eren'in affedilmesi lazim yoksa eziklerin ilk yari yasadigini ikinci yari biz yasayabiliriz 2 acemi stoper ve forvette mugdat ile.

Madem transfer yapmicaktiniz Eren i neden kadro disi yaptınız

Tahmin ettiğim gibi hoca karşı çıkar satılmasına ve belhanda kalır inşallah da öyle olacak.

Dün de demistim kendinizi yavas yavas forvette Sinan'a hazirlayin, sonra daha az aci cekersiniz simdiden alistirma faslina baslarsaniz.

belhanda satılmazsa transfer olmayacağı aşikar o zaman hocayıda kurtarır Galatasaray ıda bu rüyada bile görülmeyecek kadar saçma bişey,gerçi ben hocanın bunu sevdiğine inanmıyorum gülerken fotografları çekiliyor hoca belhandayı çok seviyor yorumu yapılıyor napsın gördüğünde tokatlasın mı?? muslera dışında sevdiği yabancı olduğunu sanmıyorum bide nagatomo belki...

Edit : yasakli site. Ahmet cakirin soyledikleri ve bu arkadasin konustuklari

Tesaduf degil

Vay beee, daha kisa bir donem once santrayi Wesley Sneijder ve Didier Drogba kullaniyordu, simdi kaldikmi Mugdat ve Sinan a.
Hadi Sinan neyse de,az buçuk futbolcuya benziyor.Geçen sene şampiyonluğu ilgilendiren maçlarda kritik golleri var.
Ama bu Muğdat nedir arkadaş?Bunun futbolla uzaktan yakından alakası nedir?

Savanier kim ağabeyciğim 10 milyon avro vereceğiz. ? Nedir ? Fransa 2.lig topçusuna 10 milyon avro verecek kadar zengin değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt