Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Demba ba gelecegine sakat Bony e raziyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynak sacma olsa da
Evet olmayabilir ama her şeyin bir yeri ve zamanı vardır onunda sırası devre arası değil. Belhanda için konuşuyorumHocaya laf atan yok.. olaylari karistirma renktas. Benim ve bir cogumuzun elestirisi o kontratta olan sartlar. Hic bir oyuncu o paralari hak edecek bir performans gosteremez. Bi Gomis inanilmaz sayida gol atti gectigimiz sezon onun disinda bu paraya yakin hak edecek 1 oyuncu yok takimda. Buna Muslera dahil.
Bir oyuncu kulupten buyuk degildir.
Niye paragöz denilen selçuku hoca takımda tutuyorsa bize söz düşmez yani senin mantığına göreBurdan bunu anlamışsanız üzücü.
dostum uzaktan gol atmak için önce sut atmak lazım sonra da o sutun kaleyi bulması lazım ha bir de kalecinin tutamaması lazımŞu da var ama. İstatistik olarak (gol-asist) katkı vermediği zamanlar Belhanda'nın. 2.yarı 2 uzaktan gole Araplar heyecanla petrol kuyularına koşabilir.
Cevap bulamadığınız için başka yerden giriyorsunuz. Tek cevabım bu olsun size. Olay belhanda o bu şu değil.Niye paragöz denilen selçuku hoca takımda tutuyorsa bize söz düşmez yani senin mantığına göre
![]()
Gelen gideni aratırmış...
![]()
![]()
![]()
Yani ya istifa etsin ya da kovulsun mu demek oluyor bu.Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i o kadar tanrılaştırdı ki adam süper kahraman olarak görüyor kendini. Her karşılaşılan duruma ''biz neleri aştık ben hallederim'' kafasında. Sesini çıkarsana baskı kursana yönetime, camiadaki bu sessizlik ne?
Cevap bulamadığınız için başka yerden giriyorsunuz. Tek cevabım bu olsun size. Olay belhanda o bu şu değil.
Şu da var ama. İstatistik olarak (gol-asist) katkı vermediği zamanlar Belhanda'nın. 2.yarı 2 uzaktan gole Araplar heyecanla petrol kuyularına koşabilir.
Zaten olay bu yerini doldur ondan sonra gönder. Kimseninde gıkı çıkmaz.Baska oyuncu kalmadi diyorsun. tamam gorusune saygili olmak ile bakis acimiz degisik diyelim.
Ben sahsen hazir 8-9 milyon euro bulmusken salin gitsin derim.
Fatih Terim konusunda hata yok burda suclu var ise yonetimin her konuda sinifta kaliyor olmasi.
salalimda yeri dolmaz, bu capsizlar transfer yapamaz kaldi 2 haftaBaska oyuncu kalmadi diyorsun. tamam gorusune saygili olmak ile bakis acimiz degisik diyelim.
Ben sahsen hazir 8-9 milyon euro bulmusken salin gitsin derim.
Fatih Terim konusunda hata yok burda suclu var ise yonetimin her konuda sinifta kaliyor olmasi.
Manu denilen eleman Belhanda'nın arkadaşı aynı zamanda ve diyor ki Terim göndermek istemiyor, yönetim masaya oturuyor. Simdi belhanda da gitmek istiyor çünkü oyuncuya görüşmesi için izin vermiş oluyorsun. Benzeri rodrigueste yaşanıyor. Sen dediğin gibi başta kestirip atsan yönetim olarak hayır satmıyorum oyuncumu şeklinde iş oradan ileriye gitmez. Adamlara 5- 6 milyon maaş öneriyorlar, sen de masaya oturuyorsun. Terim de diyor ki kalsınlar. O saatten sonra durum seve seve satıyoruz şekline bürünüyor çünkü oyuncuyu kendin ayartıyorsun, gitmek istiyor. Gomis mevzusunda da hoca anlaşamıyordu o gönderdi falan diyorlardı adam arabistandan terim fotosu atıyor.Oyuncu burada kendi gitmek istemiş belli ki, açıklamanın tamamını okursan anlaşılıyor zaten. Ya da kaynak yok satalım demişlerdir hoca da okey demiştir ne bileyim. Yani Terim yönetime bu oyuncuyu satmayın diyor, yönetimde onu dinlemeyip oyuncu satıyor diyorsun? Yanlış anlamada anormal gülünç bir durum.