Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya laf atan yok.. olaylari karistirma renktas. Benim ve bir cogumuzun elestirisi o kontratta olan sartlar. Hic bir oyuncu o paralari hak edecek bir performans gosteremez. Bi Gomis inanilmaz sayida gol atti gectigimiz sezon onun disinda bu paraya yakin hak edecek 1 oyuncu yok takimda. Buna Muslera dahil.

Bir oyuncu kulupten buyuk degildir.
Evet olmayabilir ama her şeyin bir yeri ve zamanı vardır onunda sırası devre arası değil. Belhanda için konuşuyorum

Belhanda kaldığına göre Njie ve Bony gelsin kapatırız dönemi

Ya belhandayi her zaman satariz piyasasi var kalsin selcugu gormek istemiyorum ben

dursun-ozbek.jpg

Gelen gideni aratırmış...

fft226_mf10752558.Jpeg
ozbek_1.jpg
dursun-ozbek-podolski-ye-gelen-bir-teklif-yok-8113076_x_8380_o.jpg

Şu da var ama. İstatistik olarak (gol-asist) katkı vermediği zamanlar Belhanda'nın. 2.yarı 2 uzaktan gole Araplar heyecanla petrol kuyularına koşabilir.
dostum uzaktan gol atmak için önce sut atmak lazım sonra da o sutun kaleyi bulması lazım ha bir de kalecinin tutamaması lazım

Belhandayı bugün 9 milyona satmayanlar yazın 5 milyona satarlar çünkü kimse yazın belhandaya 9-10 milyon para vermez o paralara belhanda dan daha iyisini bulurlar

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i o kadar tanrılaştırdı ki adam süper kahraman olarak görüyor kendini. Her karşılaşılan duruma ''biz neleri aştık ben hallederim'' kafasında. Sesini çıkarsana baskı kursana yönetime, camiadaki bu sessizlik ne?
Yani ya istifa etsin ya da kovulsun mu demek oluyor bu.

Ya adamlar 6 aydır bir tane forvet alamadı , siz Belhanda gitsin diyorsunuz

Cevap bulamadığınız için başka yerden giriyorsunuz. Tek cevabım bu olsun size. Olay belhanda o bu şu değil.

Baska oyuncu kalmadi diyorsun. tamam gorusune saygili olmak ile bakis acimiz degisik diyelim.

Ben sahsen hazir 8-9 milyon euro bulmusken salin gitsin derim.

Fatih Terim konusunda hata yok burda suclu var ise yonetimin her konuda sinifta kaliyor olmasi.

Şu da var ama. İstatistik olarak (gol-asist) katkı vermediği zamanlar Belhanda'nın. 2.yarı 2 uzaktan gole Araplar heyecanla petrol kuyularına koşabilir.

Sen Belhanda nin gercekten uzaktan bir taneyi gectim direk 2 tane gol atabilecegini mi düsünüyorsun ciddi ciddi?

Adam daha 10 metreden kaleye isabetli sut cekemiyor be kardesim.

Baska oyuncu kalmadi diyorsun. tamam gorusune saygili olmak ile bakis acimiz degisik diyelim.

Fatih Terim konusunda hata yok burda suclu var ise yonetimin her konuda sinifta kaliyor olmasi.
Zaten olay bu yerini doldur ondan sonra gönder. Kimseninde gıkı çıkmaz.

salalimda yeri dolmaz, bu capsizlar transfer yapamaz kaldi 2 hafta

Oyuncu burada kendi gitmek istemiş belli ki, açıklamanın tamamını okursan anlaşılıyor zaten. Ya da kaynak yok satalım demişlerdir hoca da okey demiştir ne bileyim. Yani Terim yönetime bu oyuncuyu satmayın diyor, yönetimde onu dinlemeyip oyuncu satıyor diyorsun? Yanlış anlamada anormal gülünç bir durum.
Manu denilen eleman Belhanda'nın arkadaşı aynı zamanda ve diyor ki Terim göndermek istemiyor, yönetim masaya oturuyor. Simdi belhanda da gitmek istiyor çünkü oyuncuya görüşmesi için izin vermiş oluyorsun. Benzeri rodrigueste yaşanıyor. Sen dediğin gibi başta kestirip atsan yönetim olarak hayır satmıyorum oyuncumu şeklinde iş oradan ileriye gitmez. Adamlara 5- 6 milyon maaş öneriyorlar, sen de masaya oturuyorsun. Terim de diyor ki kalsınlar. O saatten sonra durum seve seve satıyoruz şekline bürünüyor çünkü oyuncuyu kendin ayartıyorsun, gitmek istiyor. Gomis mevzusunda da hoca anlaşamıyordu o gönderdi falan diyorlardı adam arabistandan terim fotosu atıyor.

Eminim senin kafandaki yönetim-terim kompozisyonuna göre komik bir durum yaratıyor bu yaşananlar ama ben verilere, konuşmalara bakıyorum. Hoca istememiştir, yönetim bunu terimsiz yapamaz gibi farazi laflar üzerinden yorum yapmayı sevmem. Ama elinde subjektif olmayan bir veri varsa paylaşman yerinde olur.

dursun nasil pro gibi garyi 3.5a alip bi kac ay sonra 12ye giden brumanin yerine kondurdu
iste stratejist diye dursuna derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt