Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Şerefsiz Fikoya bak. Buraktan önce alanı almak için neler yapmış. Bizimkilerde rakibe ayıp olur diye sıçmaya korkuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sövülcek tek adam şükrü ara transfer dönemindeevt şükrü hep es geçiliyor şükrüye de sövmek lazım
Hayrola renkdash neden dayanamıyorsun 31’ine?Belhanda gitmedigi gibi Fernando ve Maicon'u yollamaktan da vazgecmisiz he bu iste emegi gecen herkesin yedi sulalesine selamlarimi iletiyorum ben 31'ine kadar dayanamayacagim bu gidisle
levent abi alan pazar istanbulda demedi mi daha neyin tantanasını yapıyorsunuz ama bonservis verilecekse saçmalık
Sevmesem de cenk ergün aslında tutulabilirdi. En azından apturdan iyidirGalatasarayin transfer komitesi cok amatorce ve cok kotu.
bonservis olmasaydi bu sefer imza parasi verecektin.levent abi alan pazar istanbulda demedi mi daha neyin tantanasını yapıyorsunuz ama bonservis verilecekse saçmalık
yok yav hepsinin payi var bu iste hicbiri masum degilsövülcek tek adam şükrü ara transfer döneminde
Çin federasyonundan olumsuz haber ne alakaymış?Klüp ve oyuncu ile anlaştıktan sonra.9-) Kırmızı hattın ucundaki benden beter. Tam bir sis bulutu. Bu arada bir düzeltme yapayım. Alan’ın sözleşmesi 31 Aralık 2019 bitiyor. Eğer Çin federasyonundan olumsuz haber gelirse transfer yatar. Olumlu gelirse Alan gelir. GS taraftarı biraz daha bekleyecek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ya gecen donemden beri butun oyuncularimiz menajer onerisi sorsan menajerleri kovduk diyip kendi kankalariyla mi calisiyorlar çözemedim. Ulan madem calışacaksiniz eli uzun olanlarla calisjnds bir ise yarar bak besiktasa neler alip neler gonderdi niye çunku adama getir veya sat dediklerinde getirdi yada sattı ekmegini aldiÇalışma falan yalan demek ki. Menajer önerileriyle bişeyler kovalıyoruz anlaşılan. Yazık ya komedi resmen![]()
şükrü'nin bi oyuncuyla anlaştığını ve mısto'nun ket vurduğuna inanmıyom benyok yav hepsinin payi var bu iste hicbiri masum degil
Transfer sözünü Abdurrahim verdi ben onu bilirim arkadaş. Bu adam kulüpte yönetici değil mi? Çaycılık fakan yapmıyor. Söz veriyorsan arkasında duracaksın Şükrü falan hikaye.sövülcek tek adam şükrü ara transfer döneminde