Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.167
- 1.651
- 1.298
Hacı bunun sağlık testleri var, testi geçerse gelir oynar. Harika olur.Ön çapraz bağ yırtığı 280 gün kaçırmış Aralık’ta yeni dönmüş ayağı topa yeni değmiş yani çok riskli transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı bunun sağlık testleri var, testi geçerse gelir oynar. Harika olur.Ön çapraz bağ yırtığı 280 gün kaçırmış Aralık’ta yeni dönmüş ayağı topa yeni değmiş yani çok riskli transfer
Bony iyidir be,çöp falan yazıp abartmayın
Bony=çöp
Nasıl birşey yok?
Fince'de cok guzel sovuluyor ama. My Summer Car oynarken ogrendim biraz, bazen Fince sovuyorum o yuzdenİngilizce işini hallediyorsa gerek yok bence. Dil öğrenmek sabır işi. Herkese göre değil. Fince öğrendim B1 seviyesine gelince bıraktım lanet olsun böyle dil olur mu dedim sonunda![]()
FLAŞ | Sao Paulo kulübü, Galatasaray’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan Mariano ile prensipte anlaştı. Oyuncunun Brezilya’ya dönüşü artık an meselesi.
(Meiahora-Rio de Janeiro)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl birşey yok?
Acl sakatlığı bu yaşta futbol hayatını bitirir, çok riskli transfer.
Herif futbola yeni dönüyor , en son çıktığı maçları baştan sona izlemek lazım fiziksel kondisyonu kilosu ne durumda.
Bony gelirse ancak seneye verim alabiliriz tek forvet olarak alınması büyük risk olur