Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bony-Alan olursa baya para kalıyor Merih ve Savanier ile bu işi bitirebiliriz

Ekli dosyayı görüntüle 37989

Bişey yokmuş aslında en son 1 sene sakat kalmış
Nasıl birşey yok?

Acl sakatlığı bu yaşta futbol hayatını bitirir, çok riskli transfer.
Herif futbola yeni dönüyor , en son çıktığı maçları baştan sona izlemek lazım fiziksel kondisyonu kilosu ne durumda.

Bony gelirse ancak seneye verim alabiliriz tek forvet olarak alınması büyük risk olur

Bony sakatlanmassa son 2 sezonda gecen butun forvet isimlerinden daha iyi is yapar daha cok gol atar.

İngilizce işini hallediyorsa gerek yok bence. Dil öğrenmek sabır işi. Herkese göre değil. Fince öğrendim B1 seviyesine gelince bıraktım lanet olsun böyle dil olur mu dedim sonunda :)
Fince'de cok guzel sovuluyor ama. My Summer Car oynarken ogrendim biraz, bazen Fince sovuyorum o yuzden :D

Bony bedelsiz gelecekmis, maasi da en fazla 1,8m olursa mukemmel is olur

Simdi bende okudum.. Bayern Münih Ozan transferinde Stuttgarta yardimci olmus.. Serge Gnabry transferinde de buna benzer birsey yapmislardi.. yani demek su oluyorki.. Ozanin Stuttgart sözlesmesi sona erdigi zaman ilk olarak satin alma opsiyonu Bayern Münihte..
Almanlarin yazdigina göre Ozan gecen hafta Watford ile anlasmis zaten.. ondan sonra Bayern ve Stuttgart araya giriyor.. yani Ozanin gitmesi zaten günlerdir belli.. anlik birsey degil !

77A95407-2391-4D6A-9556-BB178B2D249E.webp

Belhandanin ciddiden maasinimi yükseltecekmi bizimkiler? Adam o zaman sözlesme sonuna kadar gitmez
Ha araplarda 5 ha bizde 4 almis fazla takmaz

Mariano yerine adam alınmaz Linnes-Nagatomo 3 günde 1 maç oynayacak fizikteler

Nasıl birşey yok?

Acl sakatlığı bu yaşta futbol hayatını bitirir, çok riskli transfer.
Herif futbola yeni dönüyor , en son çıktığı maçları baştan sona izlemek lazım fiziksel kondisyonu kilosu ne durumda.

Bony gelirse ancak seneye verim alabiliriz tek forvet olarak alınması büyük risk olur

23 aralıkta 65 dakika oynadığı maçın özeti var burada. İlk golü atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt