Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Semih Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Bony

+ Demba Ba - Emre Akbaba - Mariano - Emre Taşdemir - Selçuk - Sinan - Maicon - İsmail
Olup olacağı bu kimse kandırmasın kendini.
demba ba yok.alan geldi.olursa bony tetteh işte

Galatasaray, Tetteh için 3 milyon €'luk resmi teklifte bulundu. Sparta Prag ise bunu düşünmeden reddetti. [Blesk CZ] Seçkin on Twitter

savanierin belhandayla ilgisi yok..sanırım savanierin istatistikleri cok iyi oldugu için 10 numara sandı belhanda hayranları.o yüzden belhanda giderse diyolar hep.hoca ortasaha istiyorum dedi.belhandadan bagımsız savanier.sizin bütün dünyanız belhanda oldugu için

sakat-formsuz fernando
dengesiz ndiaye
yaslı ve yetersiz donk
hayalet selcugu

göremeyecek kadar körsünüz...

Bugün haraketli geçecek anlaşılan
baby-4217.gif

3m teklif ne lan, adami kufur eder gibi

savanierin belhandayla ilgisi yok..sanırım savanierin istatistikleri cok iyi oldugu için 10 numara sandı belhanda hayranları.o yüzden belhanda giderse diyolar hep.hoca ortasaha istiyorum dedi.belhandadan bagımsız savanier.sizin bütün dünyanız belhanda oldugu için

sakat-formsuz fernando
dengesiz ndiaye
yaslı ve yetersiz donk
halayet selcugu

Sergen iste bu yüzden bizim Belhanda Hayranligimiz.. diger orta saha bastan sona kadar Cöp oglu Cöp
tek futbol oynayabilen Belhanda Kraldir !

Forvet istiyoruz hala yok. Kaç ay oldu bir forvet getiremedi beceriksiz herifler.

Ben Ozan korkut ve ekibinden cok umut ediyorum, sampiyon olsak da olmasak da bu adamlar gidecek.. hele apo denen yuzsuz.

bizim ortasahamız falan yok arkadaşlar.donk ve selcugu adamdan saymıyorum.fernando canı isteyince oynuyo.ndiaye dengesiz.ee hoca ne yapsın?ortasaha isteyecek tabi.siz mı cıkıp oynayacaksınız?fernando ve ndiaye olmadıgında?

yoksa belhanda 8 numara oynayıp 10 kişi mi bırakacak trabzon macındaki gibi?

savainer gelirse bi ortasahamız olacak.

Muslera
Linnes Semih Marcao Nagatomo
Fernando N'diaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Bony

+ Demba Ba - Emre Akbaba - Mariano - Emre Taşdemir - Selçuk - Sinan - Maicon - İsmail
Olup olacağı bu kimse kandırmasın kendini.

Demba Bony varsa gelmez , ikisi bir arada gelmez.

ulan serg ;D millete belhanda hayrani oldugunuz icin diger topcularin kotu oldugunu gormuyorsunuz demissin msjini okudun mu atmadan evvel

sakat-formsuz fernando
dengesiz ndiaye
yaslı ve yetersiz donk
hayalet selcugu

bu aralar da uğur karakullukçu abine mi özendin len kerata seni xd

:D kerata seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt