- 3 Temmuz 2012
- 138.734
- 87.374
- 5.338
ıyı penaltı yapar dogruSaha‘da tam bir savasci oldugunu söylemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıyı penaltı yapar dogruSaha‘da tam bir savasci oldugunu söylemis
zaten şu saatten sonra o menajerle de çalışılmamalı ve bütün çocukların sözleşmeleri gözden geçirilmeli. hatta kendi belirlediğin menajerlerle çalışma zorunluluğu getirmelisin altypaı pyuncularına 18 yaşına kadar
Bu semihin son zamanlarda baya fotoları çıkıyordu ozanla o mu kafasına girmiştir diyon?
Daha fazla
"Ich bin auf dem Platz ein Kämpfer" - Ozan#Kabak spricht im Interview auf http://vfb.de über seinen Wechsel zum#VfB.
burda ne yazıyor ozan ılk gununde uber kullanmıs sanırım
semih kaya
altyapidan cikarak 11e kendini sabitlemis
clde ceyrek final oynayan takimin 11 oyuncusu olmus
miyadi dolunca problem cikarmadan para kazandirarak yol almis
bir CIMBOM aslanidir
kulube kazik caksa ozan falan cikabilir miydi
cvp hayir gibi

Ben artık kimseye inanmam herşeyi bekliyorum. Doğru olabilecek bir iddia gibi duruyoryunus ve atalay çokdan aynı menejerde muhtemelen aynı madde var dahası mustafa kapı üzerinde büyük oyun dönüyor deniyor ve nedense bay semih kaya boy boy fotolarla bu 4 genc oyuncu ile gözüküyordu,ağabeylik yapıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!!
kamil abi allah gostermesın almancı degiliz o yüzden bılemeyızUber mi?)))))))))
Transfermarkt'a gore 16.6m14.20 m yok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

️yurt disindan bir kulüp isik görseydi zamaninda alirdi semihisemih kaya
altyapidan cikarak 11e kendini sabitlemis
clde ceyrek final oynayan takimin 11 oyuncusu olmus
miyadi dolunca problem cikarmadan para kazandirarak yol almis
bir CIMBOM aslanidir
kulube kazik caksa ozan falan cikabilir miydi
cvp hayir gibi
yunus ve atalayı çağırıp sözleşmeyi yenileyeceksin ve bunu yapmadıkları sürece sahaya çıkarıp parlatmayacaksın bu kadar basit. dolandırıcı menajerler yıllarca emek verdiğimiz çocukları floryaya girip gasp etmişler resmen. 2000 jenerasyonunun kokusunu alıp köpekbalığı gibi doluşmuşlar dursun iti de uyumuş tabiyunus ve atalay çokdan aynı menejerde muhtemelen aynı madde var dahası mustafa kapı üzerinde büyük oyun dönüyor deniyor ve nedense bay semih kaya boy boy fotolarla bu 4 genc oyuncu ile gözüküyordu,ağabeylik yapıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!!
Karakter olarak gerçekten çok düzgün bir insan ama yetenekli değil maalesef,Bende iyi karakterli bir insanım kendi capimda beni de alsınlar o zaman galatasaraya ...
Semih nefretini anlayamıyorum. Alt yapıdan çıktı bir dönem taş gibi oynadı, maliyeti yok, para kazandırdı, bir saygısızlık yapmadı, sorun çıkarmadı her zaman düzgün bir elemandı.
Transfermarkt'a gore 16.6m
Kendine gel kardeş yazdığın postlar çok ayar ediyor beni tudorun elinde senin kasedin falan mı var anlamadim ama al tudorunu uygun bi yerlere koyTudor donemınde gs
![]()
Ft donemınde gs
![]()
Ftcilerin vızyonu kume dusmeme mucadelesi veren fblilerle dalas sanırım![]()
Füze at İMPARATOR️