Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten şu saatten sonra o menajerle de çalışılmamalı ve bütün çocukların sözleşmeleri gözden geçirilmeli. hatta kendi belirlediğin menajerlerle çalışma zorunluluğu getirmelisin altypaı pyuncularına 18 yaşına kadar

Bu semihin son zamanlarda baya fotoları çıkıyordu ozanla o mu kafasına girmiştir diyon?

yunus ve atalay çokdan aynı menejerde muhtemelen aynı madde var dahası mustafa kapı üzerinde büyük oyun dönüyor deniyor ve nedense bay semih kaya boy boy fotolarla bu 4 genc oyuncu ile gözüküyordu,ağabeylik yapıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!!

semih kaya
altyapidan cikarak 11e kendini sabitlemis
clde ceyrek final oynayan takimin 11 oyuncusu olmus
miyadi dolunca problem cikarmadan para kazandirarak yol almis
bir CIMBOM aslanidir
kulube kazik caksa ozan falan cikabilir miydi
cvp hayir gibi
:tbr::hat:
Semih nefretini anlayamıyorum. Alt yapıdan çıktı bir dönem taş gibi oynadı, maliyeti yok, para kazandırdı, bir saygısızlık yapmadı, sorun çıkarmadı her zaman düzgün bir elemandı.

F-ark açılmadan
O-rda bir forvet olmalı
R-ahat bir takım için
V-ites arttırmalı
E-linizi taşın altına koyup
T-ransfer yapmalı

yunus ve atalay çokdan aynı menejerde muhtemelen aynı madde var dahası mustafa kapı üzerinde büyük oyun dönüyor deniyor ve nedense bay semih kaya boy boy fotolarla bu 4 genc oyuncu ile gözüküyordu,ağabeylik yapıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben artık kimseye inanmam herşeyi bekliyorum. Doğru olabilecek bir iddia gibi duruyor

564d8ced927146f2400f1ad406ad2598.jpg

Füze at İMPARATOR

semih kaya
altyapidan cikarak 11e kendini sabitlemis
clde ceyrek final oynayan takimin 11 oyuncusu olmus
miyadi dolunca problem cikarmadan para kazandirarak yol almis
bir CIMBOM aslanidir
kulube kazik caksa ozan falan cikabilir miydi
cvp hayir gibi
yurt disindan bir kulüp isik görseydi zamaninda alirdi semihi :)

2 sene rezil rüsva top oynadi, bir sürü de para aldi

1-1.5 milyon euroyu vefa diye götürürken iyidi

ederi 20 sezon daha oynasa 6 aylik ozan kabak 11 ederken bunun ederi 2yi gecmeyecektir

yunus ve atalayı çağırıp sözleşmeyi yenileyeceksin ve bunu yapmadıkları sürece sahaya çıkarıp parlatmayacaksın bu kadar basit. dolandırıcı menajerler yıllarca emek verdiğimiz çocukları floryaya girip gasp etmişler resmen. 2000 jenerasyonunun kokusunu alıp köpekbalığı gibi doluşmuşlar dursun iti de uyumuş tabi

:tbr::hat:
Semih nefretini anlayamıyorum. Alt yapıdan çıktı bir dönem taş gibi oynadı, maliyeti yok, para kazandırdı, bir saygısızlık yapmadı, sorun çıkarmadı her zaman düzgün bir elemandı.
Karakter olarak gerçekten çok düzgün bir insan ama yetenekli değil maalesef,Bende iyi karakterli bir insanım kendi capimda beni de alsınlar o zaman galatasaraya ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt