Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tehtehin menajeri salah ile aynıymıs

Şu Schalke 'de Ahmed Kutucu diye bir genco var onu takip eden bilen eden var mı aranızda hiç ? Türk Milli takımından yana kullanmış tercihini de Almanya 'da yetişmiş olmasına rağmen u19 ve u17 milli takımında forma giymiş daha önceden ama bir anda çağırmayı kesmiş bizimkiler

Şimdi baktım da bu sene genç ligde çılgın atmış 11 maç 11 gol sonra Şampiyonlar liginde süre almış, Bundesliga 'da forma şansı bulmaya başladı son 3 maçtır kadroya giriyor, hatta Stuttgart maçında girdikten 5 dakika sonra gol de atmış

Biraz hakkındaki yorumları okudum hızlı demişler fizik üstünlüğünden ve enerjisinden bahsetmişler

Hindistan'daki turnuvada takimin en iyi santraforuydu

Şekil olarak doğru ama maliyet olarak yanlış.

Marcao'ya en fazla 2,
Tetteh'e de 3.5-4 bandında bonservis verilmeliydi.
Yani reis Tetteh hakkkında Fifa sayfalarında kendi taraftarının yazdıklarını okudum da bizim teklifimiz 8-9 mil.€ için bile "Not enough" demiş adam. Bilmiyorum belki sallıyor :unsure: ama EPL takımları Evorton-West Ham ilgileniyor filan demiş

Bu arada aynı taraftar çok güçlü olduğunu-iyi hızının olduğunu ve topla harika olduğunu söylemiş çok büyük potansiyeli olan ilginç bir futbolcu demiş. Son aylarda gol vuruşlarını geliştirdiğini ama hala çok gol kaçırdığını da eklemiş Benjamin Tetteh (Benjamin Tetteh) FIFA 19 Jan 17, 2019 SoFIFA

Drogba Guingcamp dan alınsaydı GSC tayfa kim bilir ne derdi

O kadar scout var PSG Lyon bu adamı çoktan bulurdu 22 yaşında futbola başlamış alt yapısı zayıf futbol zekası az vb ifadeler kullanırlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar scout var PSG Lyon bu adamı çoktan bulurdu 22 yaşında futbola başlamış alt yapısı zayıf futbol zekası az vb ifadeler kullanırlardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Örnekleri çoğaltabiliriz .Riyad Mahrez 10 sene önce, henüz daha yeni profesyonel olmuştu. 2014 senesine kadar da alt liglerde oynamıştı. Vardy vardiyali fabrika işçisiydi.

Almanlar ellerindeki kaliteli Türkleri kolay kolay kaptırmazlar bence. Nuri Şahin gibi istisnalar da olmuyor değil tabi ama Özil, Emre Can gibi örnekler var önümüzde.
Valla reis şöyle bir baktım da sağlam geliyor sanırım bu çocuk, ama bizimkiler son zamanlarda inatla çağırmamışlar alt yaş milli takımlarımıza, hali hazırda uzuuun zamandır Cenk ve Enes ikilisi dışında forvet bulamıyoruz milli takımımıza ki ligimizde de öyle çok iyi bir yerli genç forvet varsa da bilmiyorum hazır çocuk Türkiye için oynamak istemiş bu çocuğa sahip çıkılması gerekiyor, belki Schalke bırakıp Galatasaray 'a gelmez ama Türk Milli takımı için çok önemli bir kazanç olabilir

Almanlar ellerindeki kaliteli Türkleri kolay kolay kaptırmazlar bence. Nuri Şahin gibi istisnalar da olmuyor değil tabi ama Özil, Emre Can gibi örnekler var önümüzde.
Ben tam tersini dusunuyorum. Kerem Demirbay'dan sonra artik kolay kolay almanya'yi secmezler gibi. Adam son dkda fikir degistirip almanya'yi secti. 1 macta oynattilar ondan sonra cagirmadilar. Hoffenheim'da her mac oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt