- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.452
- 5.188
Bu durumda yonetime beddua etmek zorundayim. Battik.nevzata ve trtspora göre bitmiş tetteh.ali nacinin site de bitmek üzere dedi.şimdi kime teşekkür edecen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu durumda yonetime beddua etmek zorundayim. Battik.nevzata ve trtspora göre bitmiş tetteh.ali nacinin site de bitmek üzere dedi.şimdi kime teşekkür edecen
hocam bi zahmet haberi olsun oyuncusunun satıldığından nasıl laf böyle buHaberi oluyor zaten. Rızası var mı yok mu onu göreceğiz 10-20 gün içinde.

stoperi ahmet, marcao forveti mugdat olan takimin Uefa ne geziyor kafasinda ? amac ligde galibiyet almak olacak bu gidisleUefayı silin kafadan
Sen öyle yazmışsın kardeşim. Haberi var rızası yok, haberlere, röportajlara ve hocanın konuşmalarına bakılırsa. Kafadan kurulan şeylerle ilgilenmiyorum. Ozan hakkında söylediklerine bakıyorum, Rodrigues'in röportajına bakıyorum, kulübe yakın adamların yazdıklarına bakıyorum ve bu sonuca varıyorum. Senin hocanın rızası olduğu hatta belki de bu adamları göndermek istediğine dair düşüncenin kaynağı nedir, nelerdir peki?hocam bi zahmet haberi olsun oyuncusunun satıldığından nasıl laf böyle bu
florya'da ft den habersiz kuç uçmaz sözünün meali florya'da ft nin rızası olmadan hiç bir şey yapılamazdırSen öyle yazmışsın kardeşim. Haberi var rızası yok, haberlere, röportajlara ve hocanın konuşmalarına bakılırsa. Kafadan kurulan şeylerle ilgilenmiyorum. Ozan hakkında söylediklerine bakıyorum, Rodrigues'in röportajına bakıyorum, kulübe yakın adamların yazdıklarına bakıyorum ve bu sonuca varıyorum. Senin hocanın rızası olduğu hatta belki de bu adamları göndermek istediğine dair düşüncenin kaynağı nedir, nelerdir peki?
Akbaba iyilesirse aramayizBelhanda giderse arar mıyız?
Telefonunda ilahi çalan adamı neden arayalım?
Yanılıyorlarmış demek ki.florya'da ft den habersiz kuç uçmaz sözünün meali florya'da ft nin rızası olmadan hiç bir şey yapılamazdır
kullananlar o amaçlı kullanıyor yani
düne kadar böyle diyenler şimdi çıkıp hocaya sormadan oyuncu satılıyor diyor o garip geldi