Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli var yayında konuşuyor
ve belhanda diyorum ben serimi belhandami senceFatih hoca şampiyonlar liginde maçlara nzonzi lemina ile çıkacak yüksek ihtimal
4-5-1 Belhanda sol iç olarak kullanabilir.ve belhanda diyorum ben serimi belhandami sence
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen belhanda seri yumuşak kaldı, bakalim ilerleyen haftalarda ne olacakve belhanda diyorum ben serimi belhandami sence
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
peki southampton leminayı niye satmıyoda kiralıyor sebep ne olabiir?Lemina çok yakından takip ettiğim bir oyuncu bu sene en az 5 maçını 90 dakika izledim. Juventus zamanında takip ediyordum. Lemina bırakın belhandayı Seri ve Nzonziye bile kesik atabilecek kalibrede bir futbolcu. Umarım opsiyon 10 mil euro civarı bişey olur. Box to box teriminin vücut bulmuş hali. Göbekte Nzonzi olmak üzere Seri - Nzonzi - Lemina şeklinde 3'lü ortasaha yapıp Belhanda ve Feghouliyi kanattan oyun kurma üzerine kullanabiliriz. Tabi Babel - Andone yedeklerde kalıyor. Hocanın çok farklı formasyonlar deneyebileceği bir kadro kuruldu.