Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre b. nin sakatlık haberi nerden cıktı. adam oyundan bile cıkmamıs.

leminanın uçak biletinin fotoğrafında pnr kodu gözüküyor mu?

Lemina çok yakından takip ettiğim bir oyuncu geçen sene en az 5 maçını 90 dakika izledim. Juventus zamanında da takip ediyordum. Lemina bırakın Belhandayı Seri ve Nzonziye bile kesik atabilecek kalibrede bir futbolcu. Umarım opsiyon 10 mil euro civarı bişey olur. Box to box teriminin vücut bulmuş hali. Göbekte Nzonzi olmak üzere Seri - Nzonzi - Lemina şeklinde 3'lü ortasaha yapıp Belhanda ve Feghouliyi kanattan oyun kurma üzerine kullanabiliriz. Tabi Babel - Andone yedeklerde kalıyor. Hocanın çok farklı formasyonlar deneyebileceği bir kadro kuruldu.

Lemina çok yakından takip ettiğim bir oyuncu bu sene en az 5 maçını 90 dakika izledim. Juventus zamanında takip ediyordum. Lemina bırakın belhandayı Seri ve Nzonziye bile kesik atabilecek kalibrede bir futbolcu. Umarım opsiyon 10 mil euro civarı bişey olur. Box to box teriminin vücut bulmuş hali. Göbekte Nzonzi olmak üzere Seri - Nzonzi - Lemina şeklinde 3'lü ortasaha yapıp Belhanda ve Feghouliyi kanattan oyun kurma üzerine kullanabiliriz. Tabi Babel - Andone yedeklerde kalıyor. Hocanın çok farklı formasyonlar deneyebileceği bir kadro kuruldu.
peki southampton leminayı niye satmıyoda kiralıyor sebep ne olabiir?

Haluk Yürekli: Donk'a da teklif vardı fakat stoper ve diğer mevkilere iyi alternatif olduğu için gönderilmedi

Şimdi Taylan Antalyalı da kritik konu Lemina, Andone oyuncuların maliyetinden sonra Diagne'nin gidişinden gelecek parayla bütçe artarsa Erzurum'dan bonservisi alınacak eğer sınırda olunursa alınmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt