Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahaha canlı yayında pınar ligtv diye Süleyman Rodop'un telefonu çaldı.

Bu sarrachi midir nedir amma abarttınız cidden, allah aşkına izleyen oldu mu hiç maçını. Sırf elimizdekilerden genç diye iyi olcak hali yok.

Bir macla adami goklere cikarip bir macla yerin dibine sokuyoruz taylan mucadeleci iyi niyetli evet dun iyi oynadi ama antalya defansi bok gibiydi diego yoktu

Zor bir macta taylani gormeden ben 11 e asla yazmam lemina 6 kesinlikle degil 8 icin cuk oturur arkasina gercek bir 6 bulabilirsek ozaman deplasmanda ezilmeyiz
Hayret ilk defa sana katildim. Muthis bir teşhis

Yok bu bahsettiğim o değilmiş. Hamza Akman oğluymuş da bir de Ali Ece'nin bahsettiği vardı. Oda Bursaspor'da oynuyormuş. Sağ olsun Akın kardeşimiz açıklamıştı.
Bugun fb tvde gordum. Ayhanin oglu baya topcuya benziyor Fenerdede forvet olan yusuf mu neydi baya iyi forvet

Diagneyi hangi liglerle yollayabiliriz? Bizimle hemen hemen ayni zaman baslamis ligler olmuyor FIFA kurallarina göre.

Araplarda sanki olmuyor, cinler (oraya gitmez mahkemelik falandi diye gibi birsey hatirliyorum), japonya, avustralya ve amerika dan haric bir yere gidebiliyormu?

Belhanda'yı satıp Diagne + para vererek Talisca'yı alalım. Olmayacak iş ama düşüncesi bile güzel. :D

10 numarasız diri enerjik bir orta saha yaratmalıyız. 4-3-3 sistemi lazım bize. Kanatlar bekler fişek gibi olmali. Göbegi iyi tuttunmu her isini cozersin

Muslera
Linnes Donk Marcao Saracchi
Lemina Seri
Bruma Ben Arfa Onyekuru
Falcao

Stopere para harcamaya gerek yok annemizin liginde oynuyoruz zaten, hücumda hareketli ve delici oyuncularla Şampiyonluk hayal değil.​

10 numara Taylan oynar bundan sonra Emre Akbaba da var,transferi forvete yapabiliriz o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt