Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.551
- 7.758
- 1.233
Falcao
Onyekuru-Taylan-Emre Kılınç
Onyekuru-Taylan-Emre Kılınç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OgluAyhanın yeğeni dimi dün Ali Ece bahsetmişti.
Yok bu bahsettiğim o değilmiş. Hamza Akman oğluymuş da bir de Ali Ece'nin bahsettiği vardı. Oda Bursaspor'da oynuyormuş. Sağ olsun Akın kardeşimiz açıklamıştı.
Hayret ilk defa sana katildim. Muthis bir teşhisBir macla adami goklere cikarip bir macla yerin dibine sokuyoruz taylan mucadeleci iyi niyetli evet dun iyi oynadi ama antalya defansi bok gibiydi diego yoktu
Zor bir macta taylani gormeden ben 11 e asla yazmam lemina 6 kesinlikle degil 8 icin cuk oturur arkasina gercek bir 6 bulabilirsek ozaman deplasmanda ezilmeyiz
Bugun fb tvde gordum. Ayhanin oglu baya topcuya benziyor Fenerdede forvet olan yusuf mu neydi baya iyi forvetYok bu bahsettiğim o değilmiş. Hamza Akman oğluymuş da bir de Ali Ece'nin bahsettiği vardı. Oda Bursaspor'da oynuyormuş. Sağ olsun Akın kardeşimiz açıklamıştı.
Diagneyi hangi liglerle yollayabiliriz? Bizimle hemen hemen ayni zaman baslamis ligler olmuyor FIFA kurallarina göre.
Araplarda sanki olmuyor, cinler (oraya gitmez mahkemelik falandi diye gibi birsey hatirliyorum), japonya, avustralya ve amerika dan haric bir yere gidebiliyormu?
Hasanla umiti kovup yardimci hoca olarak alsin terim top oynamasin mumkunseAdam zorla aldıracak kendini.
Gel top topla, başka da bi halta yaramaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi