- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Bizde rahat eder işte.
Sistem mistem nirde benim eniştem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil anlasir peki rtasOnyekuru falcaoyla çok iyi anlaşır. En çok falcao sevinmiştir transfere
Ne maaş verdiler rtaşYedek subay rtas
Sinemaya yemeğe giderler ps atarlar işte rtaşNasil anlasir peki rtas![]()
8 civari aliyodum ben rtas, normal maas+hudut ve terörNe maaş verdiler rtaş
Nerde yaptın bro8 civari aliyodum ben rtas, normal maas+hudut ve terör
Ceylanpinar kralNerde yaptın bro
Zor valla bro. Benim arkadaş van sınırda yedek subay olarak yaptı da çocuk geldikten sonra bi kaç ay toparlayamadı.Ceylanpinar kral
Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokkenZor valla bro. Benim arkadaş van sınırda yedek subay olarak yaptı da çocuk geldikten sonra bi kaç ay toparlayamadı.
En büyük Belhanda ulan!Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken
Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken
8 bin maaşı duyan bende yaparım der ama işte öyle değil. Sen bi de en karışık zamanda yaptın ne izin ne çarşı ne bişey vardır. Allah askerlerimizin hepsini korusunBen niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken
Belhanda sevdanı bırakmazsan kalan %60 da gidecek..
Geçmiş olsun bu arada yedin bitirdin askerliği
8 bin maaşı duyan bende yaparım der ama işte öyle değil. Sen bi de en karışık zamanda yaptın ne izin ne çarşı ne bişey vardır. Allah askerlerimizin hepsini korusun