Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanirim onye de sarachi de diagne de bir suredir duzenli oynamiyorlar
Sekidika ise ptt son sira takimdan geliyor

Umarim aşı tutar ama bu hocaya bağlı

Kenarlara aynı anda onye-sekidika koyup ortaya Lemina-Seri-Taylan (veya Ömer) falan yaparsa yine hüsran olabiliriz

Kanadın birine hızlı adamı koyup diğerine ortasaha özellikli koymalıyız
Yani ortasahada 1 fazla adam olmalı

Aslında onye-sekidika’dan en az birini Ömervari bir şekilde oynatabilse tadından yenmez ama o da çok zor

O yüzden diğer kanat için Feghouli kendini bulmalı

Son antaya maçına dikkat edin
Ömer sol-iç, Taylan libero

burada hızlı adam olarak Ömer kullanıldı ama aslında ortasaha

Yani ortasahada Lemina-Seri-Ömer-Taylan, 3 değil 4 kişisin

Topu kazanınca da Fegh sağ-iç, Ömer hızlı çıkar veya oynar, bekler rahatça ve hızlıca öne çıkar, Taylan forveti ikiler
Böylece rahatça rakip alana yerleşirsin

Burada alternatifsiz duran tek adam Taylan gibi duruyor
Evvelden belhanda idi
buraya bence destek lazım veya diagne falcao çift forvet ama bu sefer de elek olma ihitmali yüksek

Belki E.Akbaba olabilirdi ama onun da hem fizik hem defansif yönü zayıf hem de uzun sakatlıktan sonra toparlaması çok zor

Zor valla bro. Benim arkadaş van sınırda yedek subay olarak yaptı da çocuk geldikten sonra bi kaç ay toparlayamadı.
Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken

Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken
En büyük Belhanda ulan!

Belhanda sevdanı bırakmazsan kalan %60 da gidecek.. :)

Geçmiş olsun bu arada yedin bitirdin askerliği

Saracchi’yle ilgili yapilan analizlere göre oyuncu ayni telles gibi defansta zayif hucumda iyi

8 bin maaşı duyan bende yaparım der ama işte öyle değil. Sen bi de en karışık zamanda yaptın ne izin ne çarşı ne bişey vardır. Allah askerlerimizin hepsini korusun

8 bin maaşı duyan bende yaparım der ama işte öyle değil. Sen bi de en karışık zamanda yaptın ne izin ne çarşı ne bişey vardır. Allah askerlerimizin hepsini korusun
😂😂 Rtas 8 aydir burdayim 1 gun bile izin yapmadim, carsiya 4 kez ciktim o da tıraş olup malzeme alip döndüm toplasan 4 carsida 10 saat durmadım dışarıda 😂 karşı taraf, karakol, komutan ziyaretleri derken bittik zaten. Allaha sukur bu gece dahil 2 gecem var, yarinin sabahina cikiyorum nasipse. Zor valla burada görev yapmayan o halden anlamaz allah yardımcısı olsun hepsinin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt